Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLIČAN JE PRIJATELJ'

FOTO Prijatelji oduševili mladića poklonom za 18. rođendan: 'Kupili smo mu auto, nije mu bilo svejedno!'

Foto: ePodravina.hr
1/2
25.03.2024.
u 17:15

Teško je opisati koliko nam je pomagao. Od fizičkih, do drugih poslova, a i odličan je prijatelj, poručili su prijatelji za Marka

Devetero mladića iz Koprivničkih Brega oduševilo je sve kada su svom prijatelju za 18. rođendan odlučili kupiti - automobil! Sada već 18-godišnjeg Marka dočekalo je veliko iznenađenje na proslavi rođendana, kada su njegovi prijatelji došli s Golfom 3 i bakljama, a tu je bila i ukrasna vrpca kojom su ''ukrasili'' poklon.

- Marko je naš najdraži prijatelj iz Koprivničkih Bregi. Upravo je napunio 18 godina, a svima nam je mnogo pomogao u životu. Htjeli smo se “iskupiti” pa smo mu za rođendan kupili auto Golf 3 1.9 tdi - ispričao je Markov prijatelj Nikola za Epodravinu. Da je ova prekrasna gesta bila nešto što je Marko apsolutno zaslužio, složili su se svi prijatelji.

Foto: ePodravina.hr

- Ma, teško je opisati koliko nam je pomagao. Od fizičkih, do drugih poslova, a i odličan je prijatelj. Eto, sad je trenutno u autoškoli, polaže i vjerujemo da će ga uskoro moći i voziti - dodao je Nikola pa i opisao trenutak kada je Marko vidio svoj poklon.

- Moram reći, da, nije mu bilo svejedno. Iznenađen, ali mu se i “grlo stisnulo” malo - prepričao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Snimka vozača kod Učke užasnula građane: 'Oduzeti vozačku doživotno i 30 godina zatvora''

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zoster1
zoster1
01:06 26.03.2024.

A sad...samo po gasu !

Avatar Ričard
Ričard
21:42 25.03.2024.

Ima još nade za nas. Bravo momci. Obitelj, prijatelji i svoj dom vride puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije