Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krade u bjelovaru

FOTO Policija traži dvostruku kradljivicu novčanika

kradljivca,bjelovar (1)
Foto: Policija
1/4
12.10.2012.
u 11:25

Prema opisu policije počiniteljica krađe je žena srednje građe, smeđe kose dužine do ramena, a na sebi je nosila plavi sako, traperice, žensku torbicu i naočale

Bjelovarska policija objavila je u petak fotografije s nadzorne kamere žene za koju se sumnja da je 5. listopada počinila kazneno djelo krađe. Policija navodi da je pokrala 64-godišnjakinju na način da ju je prethodno pratila i potom iskoristila nepažnju oštećene i iz torbice joj otuđila novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama te novčanim iznosom nešto većim od tisuću kuna.

Prema opisu policije počiniteljica je žena srednje građe, smeđe kose dužine do ramena, a na sebi je nosila plavi sako, traperice, žensku torbicu i naočale. Ista osoba prije nepunih mjesec dana na sličan je način pokrala još jednu žensku osobu te je uz dokumente i bankovne kartice otuđila iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policija je i tada objavila fotografije nadzorne kamere, no snimak je bio lošije kvalitete pa je nitko nije prepoznao. Ovog puta fotografija je jasnija, pa policija moli građane za pomoć. Svi koji imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi s fotografije neka to jave na broj telefona 192 ili na e-mail bjelovarsko-bilogorska@policija.hr ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.

>>FOTO Policija traži ovu ženu jer je ukrala novčanik u trgovini

Komentara 3

MA
mareiaco
09:58 14.10.2012.

Šta se to događa sa narodom ,zar su poludjeli.Svako ko hoće radit može nešto nać a ne čekat da mu padne sa neba ili krast.To triba drastično kaznit da drugima nepadne napamet.

PE
pep
11:15 14.10.2012.

Ha , da meni mazne novcanik gadno bi se iznenadila - nemam nikad vise od 20kn unutra.

HO
Hoch03
11:19 14.10.2012.

Ova ce biti na slobodi jos (nadam se) vrlo kratko ! Kako se samo sriktala..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije