Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDAJU SE ŠALE

Ovo se ne viđa svaki dan: Kreativac s posebnim mjenjačem došao na tehnički

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
28.10.2019.
u 14:12

"Ovo je zimski, za lito ide plavi", "Koji kralj, a ja se ubi tražeći šta ću stavit, a da nije 200 kuna. Sutra montiram", samo su neki od komentara zapanjenih korisnika.

Kako kaže svevremenski genijalac Einstein, ljudska je glupost beskrajna. Je li domišljatost na tehničkom pregledu vlasnika ovog vozila otišla u granice kreativnosti ili gluposti, prosudite sami. 

Riječ je, naime, o vlasniku vozila koji je svoj mjenjač zamijenio ručkom od slavine te tako otišao na tehnički pregled vozila u Splitu. Fotografija je izazvala lavinu reakcija te samo u nekoliko sati skupila pet i pol tisuće "lajkova". "Oskar za inovaciju", "Ovo je zimski, za lito ide plavi", "Koji kralj, a ja se ubi tražeći šta ću stavit, a da nije 200 kuna. Sutra montiram", samo su neki od komentara zapanjenih korisnika.

Komentara 6

Avatar Niškorist
Niškorist
17:31 28.10.2019.

Baš fora !

DU
Deleted user
21:16 28.10.2019.

I jel prošao na tehničkom?!

AA
aabbcc
16:21 28.10.2019.

Bolje da je stavio nesto nalik na bananu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije