Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROPISNO PARKIRANI

FOTO Nepoznati vandal oštetio 9 automobila stranih registracija kod Dubrovnika

Foto: dubrovački dnevnik
1/8
26.09.2021.
u 13:32

Gotovo sva vozila u tom naselju su nepropisno parkirana, no nijedno vozilo dubrovačkih tablica nije oštećeno

Nepoznati počinitelj u noći je sa subote na nedjelju u naselju Zlatni potok kod Dubrovnika oštetio čak devet automobila stranih registracija, kao i automobile zadarskih i zagrebačkih registracija koji su tamo bili nepropisno parkirani. 

Kako prenosi Dubrovački dnevnik, gotovo sva vozila u tom naselju su nepropisno parkirana, no nijedno vozilo dubrovačkih tablica nije oštećeno.

1/8

Oštećeno je devet automobila, a nepoznati vandal koristio je oštar predmet kako bi 'pošarao' automobile. 

Policija se nalazi na mjestu događaja te je u tijeku očevid

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Tonto
15:30 26.09.2021.

I kod mene su auti pakirani na nogostup, a pješaci hodaju po cesti kao da smo na "selu". Svakako nije ugodno tako hodati i svako malo bježati u rupu da te netko ne pogazi, a zamisli ako još imaš klinca ili kolica. Neka grad obešteti vozače + riješiti parkiranje primjereno civiliziranom svijetu.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
17:43 26.09.2021.

Bilo kako bilo nije fer. Ostetiti farbu drugima... Kad bi tom maheru netko napravio to? Neku naljepnicu na vjetrobran mozda ali ovako... Iduci put ce zapaliti aute ko u Francuskoj. Tko od nas nije nikad u zivotu lose parkirao?

DU
Deleted user
13:48 26.09.2021.

Ako su nepropisno parkirana onda to podržavam jer to imamo i u Zagrebu, jer ako ih policija i redarstvo ne stegnu ine kažnjavaju treba narod uzeti stvar u svoje ruke. Sramota za hrvatsku pravnu državu da dopušta iskorijenjenje krimanala i prijestupa drugim kriminalom ili prijestupom. Ljudima pomalo puca film po cijeloj vertikali društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije