Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELEKTRIČNA BUDUĆNOST PRED VRATIMA

Tko će prosječnom Hrvatu narediti da mu sljedeći auto mora biti električni

25.09.2021.
u 17:10

Čini nam se da ćemo ubuduće po automobil ići u neku od susjednih, neeuropskih država

Komentara 33

MA
MaliZeleni
18:42 25.09.2021.

Mi imamo nešto preko 2 miliona vozila. Kamiona, autobusa, osob. vozila, polj. I građ strojeva. Pređe li to sve na el. energiju (plan EU do 2035.), iz kojih to nuklearnih, hidro ili termo elektrana mi mislimo napajati ta vozila. Istovremeno, napajati domaćinstva i industriju!?? Vjerojatno bi trebalo prvenstveno planirati i graditi nove izvore el. energije. Možda je ideja da tu energiju uvozimo ili da imamo par/nepar pri korištenju/potrošnji „struje“!?

Avatar Tata1208
Tata1208
18:28 25.09.2021.

Milijarda električnih automobila - strostruko veći broj elektrana. Na kruta goriva, nuklearke.... Bome napredak, napredak u uništavanju atmosfere. Ubrzavanje nestanka civilizacije. Bravo lumeni.

DU
Deleted user
20:48 25.09.2021.

Bude netko već rekao da je car gol ovima koji su zaluđeni svakom novotarijom. Gledam jučer na tv naprednog/ufuranog traktoristu na ogromnom bio traktoru. Koji mu služi da obrađuje polje uljane repice, umjesto da na njemu proizvodi hranu. Sadi repicu da bi vozio traktor, da bi nju sadio, da bi vozio traktor. Neš' ti revolucionarnog napretka ka čistoj planeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?