Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA

FOTO Kerum Splićane počastio vinom i sirom, donio i drveni stol

Split: Željko Kerum počastio građane
Foto: Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/11
04.06.2022.
u 13:06

Pokraj štanda Hrvatske građanske stranke donio je i drveni stol na kojem je stavio sir i vino, čime je svakako bio atrakcija građanima koji su prolazili centrom

Kandidat Hrvatske građanske stranke Željko Kerum po četvrti je put u utrci za gradonačelnika, a ove subote odlučio je Splićane počastiti vinom i sirom. 

Naime, Kerum je u samom centru Splita donio delikatese za građane nakon što je prije dva dana na konferenciji novinare počastio jastogom s majonezom. 

Split: Željko Kerum počastio građane
1/11

Kerum je pokraj štanda Hrvatske građanske stranke donio i drveni stol na kojem je stavio sir i vino, čime je svakako bio atrakcija građanima koji su prolazili centrom. 

Podsjetimo, na predstavljanju kandidature pozvao je Splićane da biraju one koji su pridonijeli Gradu, a ne 'eksperimente'. 

Isto tako ću, ako Bog da, i u ovome mandatu donirati svoje prihode i neću uzimati plaću. Obećavam da ću raditi mnogo više nego u prošlom mandatu, a i tada sam odradio puno. Idemo iskreno, pošteno, ljudski, a narod i birači neka razmisle glavom tko daje, a tko uzima - izjavio je u četvrtak.

Podsjetimo, u Splitu se 26. lipnja održavaju kotarski izbori nakon što je gradonačelnik Ivica Puljak, izabran prošle godine, podnio ostavku zajedno sa svojim zamjenicima. 

>> VIDEO Kerum nakon predstavljanja kampanje počastio jastogom: 'Malo parmezana, majoneze i 'ko voli sa strane špageta na bilo ili crveno'

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilustrator
13:58 04.06.2022.

neopisovo zadovoljstvo, je darivat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije