Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI GRADONAČELNIK SPLITA

Fešta u stožeru: Ivica Puljak slavi pobjedu, zaplesao na stihove Dine Dvornika

Foto: Juraj Filipović
1/3
30.05.2021.
u 22:23

Ivica Puljak osvojio je 55,3 posto glasova birača i tako pobijedio HDZ-ovog Vicu Mihanovića

Veliko slavlje krenulo je u stožeru Ivice Puljka (Centar) koji je ostvario odličan rezultat i postao novi gradonačelnik Splita. 

Ivica Puljak osvojio je 55,3 posto glasova birača i tako pobijedio HDZ-ovog Vicu Mihanovića koji je, prema rezultatima Državnog izbornog povjerenstva, ostvario 41,96 posto glasova. 

Iz stožera su se mogli čuti stihovi Dine Dvornika i 'Ništa kontra Splita', a na pjesmu su zaplesali i Ivica i njegova supruga Marija Puljak. 

U stožeru su pripremili i tortu slavlja na kojoj je logo stranke uz natpis 'Neprocjenjivo'. Osim Dvornika, slavilo se i uz Olivera Dragojevića i 'Cvit mediterana'.

Velika gužva nastala je u stožeru gdje svi slave Puljkovu pobjedu, no prema snimkama, tek mali broj građana nosio je zaštitnu masku i pridržavao se epidemioloških mjera. 

Komentara 8

DU
Deleted user
02:45 31.05.2021.

Pridržavali se vidim epidimeloških mjera

RE
RedTree
01:50 31.05.2021.

Da je Hdz imao ozbiljnijeg kandidata nivoa Opara i jaču listu, pojačanu s HSLS-om i nekim s desna i da je se krenulo sa Žnajnom, dobili bi drugi mandat bez po muke. Vrijeme je da Hdz u Splitu promijeni istu ekipu koja već desetak godina vodi stranku.

RE
RedTree
01:53 31.05.2021.

Kako bi prvaci ljevice, povjesničari, glumci i drugi reagirali da je Hdz imao takvog zamjenika!? Svi znamo. Licemjerje na žešće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije