Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILAGOĐENO RADNO VRIJEME

Evo kako rade dućani i trgovački centri na Uskrsni ponedjeljak

Zagreb: Trgovina  na Aveniji Marina Držića jedna je od rijetkih  koja danas radi
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
01.04.2024.
u 08:01

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara prilagođeno je za Uskrsni ponedjeljak.

Radno vrijeme trgovina prilagođeno je za Uskrs, ali i za Uskrsni ponedjeljak, stoga smo odlučili provjeriti radna vremena pojedinih trgovina i shopping-centara u Hrvatskoj na današnji dan, 1. travnja. Što se tiče trgovina, na Uskrsni ponedjeljak, nasumičnim redoslijedom, neće raditi Konzum, Lidl, Tommy, Spar i Interspar, Kaufland, kao i Plodine.

Na Uskrsni ponedjeljak, većina trgovina u lancu Studenac bit će zatvorena, no iznimka je trgovina Polače 21 na otoku Mljetu. Ona će raditi od 7 do 14 sati. Također, otvorene će biti i trgovine na sljedećim lokacijama: Pjevor 12/1 i Ulica Ivana Gundulića 31, Ubli na otoku Lastovu, koje će također raditi od 7 do 14 sati. U Stobreču, trgovina na adresi Put Svetog Lovre 6, bit će otvorena od 7 do 21 sat. Kraljevica će imati otvorenu trgovinu na adresi Oštro ulica 16, s radnim vremenom od 8 do 12 sati. Na području Bala trgovine na adresi Mon Perin Colone i Mon Perin San Polo bit će otvorene od 8 do 16 sati.

Nadalje, raditi neće ni KTC, DM, Bipa, Muller, Pevex, kao ni Emmezetine poslovnice. Na Uskrsni ponedjeljak zatvoreni su i Ikea, Bauhaus, kao i Z Centar Zagreb. Što se tiče Z Centra, radit će jedino kino, neki barovi i restorani... Više detalja pogledajte OVDJE.

I mnogi drugi trgovački centri su na Uskrsni ponedjeljak zatvoreni. Raditi tako, nasumičnim redom, neće King Cross Zagreb, Arena Centar Zagreb, Tower Centar Rijeka, Mall Osijek, Portanova Osijek, Mall of Split, West Gate, Lumini Varaždin, Pula City Mall, Galerija Poreč, Galerija Bakar, ali i Supernova. Na Uskrsni ponedjeljak zatvoreni su i City Center One Split, City Center One Zagreb West, kao i City Center One Zagreb East. Iznimka je Cineplexx u sklopu centra, koji radi od 15 do 22:30. 

VEZANI ČLANCI:

Avenue Mall će za Uskrsni ponedjeljak raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Više detalja pronaći ćete OVDJE. Također, Joker Split trgovine će na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene, a radit će tek neki restorani. "Za Uskrsni ponedjeljak kineski restoran Yun radit će od 9:00 do 21:00, dok će McDonalds za Uskrsni ponedjeljak raditi od 10:30 do 23:00", priopćili su.

GALERIJA Raskošna imanja u Hrvatskoj: Posjećivali ih velikani, a sada propadaju

Zagreb: Trgovina  na Aveniji Marina Držića jedna je od rijetkih  koja danas radi
1/41

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:32 01.04.2024.

Strava i užas! Dva dana većina trgovina zatvorena! Smak svijeta!!! Pa hajdemo kako po susjedstvu: Austrija: sve zatvoreno. Rade samo trgovine na kolodvorima, Billa na bečkom aerodromu te benzinske pumpe. Njemačka: vidi pod Austrija. Švicarska: vidi pod Austrija, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije