Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodna izložba

Europska mačja elita u Westgateu

mačja elita
Foto: PR FOTO
1/5
03.03.2016.
u 12:44

Više od 200 rasnih mačaka iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Mađarske, Češke i Poljske očekuje se na prvim ovogodišnjim međunarodnim izložbama koje će se održati 12. i 13. ožujka u Westgate Shopping Cityju.

Organizatori iz Saveza felinoloških društava Hrvatske najavljuju kako se radi o pravoj mačjoj eliti jer će izlagači upravo na ovim izložbama pokušati izboriti kvalifikacije za Mediterranean Winner Show, koji će se održati prvi vikend u travnju u Rimu. Četveronožne će ljepotice i ljepotani za titulu najljepše boriti u oštroj konkurenciji pred sucima iz Francuske i Španjolske.

Posjetitelji Westgatea imat će priliku vidjeti mnogo pasmina, od kojih ističemo Egzotu, Svetu Birmu, Sibirsku i Perzijsku mačku, Norvešku šumsku, Bengalsku mačku, Ragdoll, Snowshoe, Sfinks, Neva Maskerada, Korniš Rex te najbrojnije pasmine Maine Coon i Britanska kratkodlaka mačka, istaknula je tajnica Saveza Amelija Leopoldović.

Kako bi što veći broj posjetitelja imao priliku pogledati neke od najljepših mačaka u Europi, izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije