Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRAVILA MIJENJAJU VOZNI PARK

EU zabranjuje benzince i dizelaše. Danas se najviše isplate hibridi

16.07.2021.
u 06:37

Sad je najbolje kupiti hibrid: Vrijednost će bolje zadržavati auto s ekološkim pogonom

Ključne riječi

Komentara 74

PE
PetrusManus
07:05 16.07.2021.

Baš me zanima kad se svi ti auti prikopčaju na punjače gdje i od čega će se proizvoditi struja za njih, a kad se otrovne baterije poćmu jednom odlagati biti će češkanja po prepametnim glavama i povratak na početak, konji i kočije,

SI
sisavac
06:54 16.07.2021.

sve dok budu države eu-a davale izdašne subvencije za električna vozila, narod bude tiho. sve dok bude standard visok, narod bude tiho. ali kad krenu cijene rasti, a subvencija ne bude, krenuti će problemi. eu ima nekih 500 mil stanovnika. 6-7% svjetske populacije. ajd mi nek vele ti eu birokrati kako oni misle održati neku konkurentnost na svjetskom tržištu, sa ovolikim ograničenjima? na aute otpada 10-ak % potrošnje nafte. 10, ne 25, ne 50. iz nafte dobivamo stotine proizvoda, koji su nam danas sami po sebi normalni, uobičajeni. zamijeniti ih nekim drugim sirovinama? kojim, kakvim? eu sama sebi zabija čavao u lijes koji je već napravljen. eu birokrati, a posebno eu komisija, su odvojen organizam od stanovnika eu-a. jednom izabrani, delegirani, kako vam drago, oni su mali bogovi. kakav izborni i demokratski legitimitet ima ursula i njena ekipa? dal je nju netko birao imenom i prezimenom? nije. bilo kojeg eu birokrata koji nam kroji život? nije. ako su za eu najveći problem nekakva prava lgbt skupine, rodna ravnopravnost, što god ona podrazumijevala (a znamo da podrazumijeva smanjivanje i sužavanje prostora za djelovanje žena....), onda eu ima veliki problem. i nikakvu budućnost. prva veća kriza, i u najjačim članicama eu-a na vlast dolaze jači konzervativci, poluanarhisti, koji će otpuhniti zelenu agendu (super je to priča, sve dok ju možeš filati novcem od prodaje nafte).

DU
Deleted user
07:56 16.07.2021.

ja bum vozil i dalje svoj auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije