Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN PRIZOR

Engleski turisti goli se kupali na splitskoj rivi

splitska riva
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
06.05.2016.
u 16:52

Jedan je čak zaplivao do Lučke kapetanije

Skupina turista iz Engleske u Splitu se malo previše opustila.

Kako piše Dalmacija News, vidno pijani turisti kupali su se na rivi goli, "kao od majke rođeni". Jedan je čak zaplivao do Lučke kapetanije.

Čini se da se prizor razgolićenih muškaraca na jednom od središnjih splitskih mjesta građanima nije baš svidio...

>> Kako natjerati turiste da se obuku?

>> Kakva reklama! Hrvatska se nudi na pladnju rastrošnim Britancima

Komentara 6

OB
ObrenM
17:34 06.05.2016.

Nasi prekrsitelji bi odmah bili sankcionirani-sto je u redu,medjutim engleski razvratnici koji "lijepo"utjecu na djecu biti ce nekaznjeni ili samo opomenuti.To je Britanska kultura lordova "plave krvi",vidljiva u Zrcu i ponasanjem u "sitnim satima"ljeti u turistickim mjestima.Sve se to dopusta u ime-turizma.Pogledajmo samo gdje"turisti"parkiraju svoja kamp vozila.Posvuda samo najmanje u autokampovima.Da to Hrvat napravi bilo gdje u Europi,pa i u Sloveniji imao bi posla sa specijalcima.Nikada necete vidjeti Nijemca u Konzuma ili nekoj drugoj nasoj trgovackoj kuci,vec se snabdjevaju u Lidlu, da novac zavrsi na nacionalnom izvoru.Brojimo "turiste"koji sve potrebito nose sa sobom iz maticne zemlje.Sistem naseg turizma je slican kao nekad srpski patent izvoza desetljeca Yuga u Ameriku,gdje su to vozilo ma kakovo bilo,davali u trecinu prodajne cijene u bivsoj drzavi,pa ipak su imali-debakl.

DU
Deleted user
18:39 06.05.2016.

Ako je neka plaža obilježena kao javna gradska plaža, tada treba imati znakove zabrane kupanja i sunčanja bez kupaćeg kostima, bez grudnjaka, zabrane kupanja pasa. Javna plaža je plaža za sve ljude; malu djecu, obitelji, starce, samce, parove. Međutim, postojee i nudističke plaže koje su kao takve obilježene.....A postoje i tzv. divlje plaže gdje je slobodno kupati se i sunčati po želji i nitko nikome ne treba zamjerati. Zato - svatko ide na plažu prema svom izboru. Na gradskoj tj. javnoj plaži, nitko nije dužan gledati tuđe g----, i druge dijelove tijela, tim više što su većinom ružni do zla boga. Nitko nije dužan trpjeti gologuze klince koji vrše nuždu po moru i plaži - zato su pelene. Ma, nekultura i tzv. slobode. Ako nečija sloboda mene ometa neredom, nehigjenom i sl, onda toj slobodi tu nije mjesto.

BU
Bubalamala
18:56 06.05.2016.

Goli ma nije moguce ko od Boga stvoreni pa to onda nije grjieh šta se pravite svetijim i od samg Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije