Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD MLADOG RADIOLOGA

Emotivna poruka kolege preminulog liječnika Ninoslava: 'Ostaje prazan taj stolac...'

Ninoslav Rudman, dr.med
KBSD
23.05.2024.
u 11:05

Dr. Rudman u Kliničkoj bolnici "Sveti Duh“ zaposlio se 2017. godine kao specijalizant iz kliničke radiologije, koju je specijalizirao pet godina kasnije

Zaposleni u KB Sveti duh danas se opraštaju s prerano preminulim kolegom, radiologom dr. Ninoslavom Rudmanom (1990.). Sjajan student, dobitnik dekanove nagrade, predano se posvetio i radu Liječnika bez granica, a njegov odlazak iskreno je potresao sve na Svetom Duhu. 

– Vidim te kao prijatelja koji je i u teške noćne sate sjedeći na rasklimanom stolcu našeg zavoda strpljivo po nekoliko puta gledajući u monitor radio različite rekonstrukcije radioloških slika života čije si puteve ti najbolje poznavao. Ostaje prazan taj stolac, ali glava je i dalje puna misli. Puna misli o briljantnom i strpljivom umu koji je bio iz nekog drugog svijeta i nekog drugog vremena. Vjerujem, dragi prijatelju, da je tamo gdje ti danas duša odmara pravo mjesto s kojeg se vidi daleko i duboko, iznad i ispod, i da ćeš nas dočekati i znati voditi kroz tvoja područja – rekao je u oproštajnom govoru dr. Saša Schmidt, pročelnik Zavoda za radiologiju. 

Dr. Rudman se u Kliničkoj bolnici "Sveti Duh“ zaposlio 2017. godine kao specijalizant iz Kliničke radiologije, koju je specijalizirao pet godina kasnije, objavila je bolnica. 

"Bio je dobitnik brojnih nagrada i priznanja, sa snažno izraženim organizacijskim sposobnostima i vještinama. Predan, odan, vrhunski profesionalac, divan prijatelj i suradnik, humanist i erudit. Danas, na njegovoj radiologiji – tuga i tišina. Nikako drukčije i ne može biti. Izgubili smo Ninu", stoji na webu KB-a Sveti Duh. 

VEZANI ČLANCI:

 

GALERIJA Za ova zanimanja vlada veliki interes: Preporučuje se smanjivanje upisnih mjesta
Ninoslav Rudman, dr.med
1/9

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:32 23.05.2024.

Šteta.Velika šteta. Izgubljen mladi život .Izgubljen vrhunski stručnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije