Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragičan kraj

Elvisovo tijelo nađeno u šumi kraj Jastrebarskog

'elvis04_nnn_crn_150913'
Foto: Nestali.hr
1/5
16.09.2013.
u 08:42

Elvis je tog dana odveo djecu na sladoled, a bivšoj je supruzi poslao poruku

Sedamnaest dana nisu Sanija i Hamdija Skenderović mogli oka sklopiti. Čekali su da im se javi 28-godišnji sin Elvis. Nikada se nije dogodilo da toliko dugo ne znaju što je s njim. Otkako je prije šest godina otišao živjeti u Hrvatsku, pa se zaposlio kao građevinski radnik u Jastrebarskom, nije bilo tjedna da im se nije javio. U kolovozu ih je i posjetio. Nije im, pričali su roditelji, govorio da ga nešto muči. Nije se, govorili su, žalio ni zbog toga što je u lošem smjeru otišao njegov brak s Almedinom, s kojom ima dvije djevojčice u dobi od četiri i pet godina, pa od Nove godine više ne žive skupa u Klinča Selu.

Posljednji tračak nade

Dok smo sjedili u njihovu dnevnom boravku, Sanija i Hamdija plakali su s posljednjim tračcima nade da će sve ipak biti dobro.

– Čujemo se s policijom, znamo da ga traže, ali da ga ne mogu naći. Zovemo svaki dan i Elvisa na mobitel, ali nam se javlja automatska sekretarica – izgovorili su roditelji pa ponovno nazvali sinov broj. Odgovor je bio isti kao i svih ovih dana.

– Taj dan, kada je nestao, odveo je kćeri na sladoled. Oko ponoći je Almedini poslao poruku da ne može više ovako. Automobil je ostavio pred stanom, a njega od tog dana nema. Došle su do nas glasine da je imao problema sa šefom, ali znamo da to nije istina i da ga je šef uvijek hvalio. Elvis je radio fasade i bio zadovoljan poslom – pričali su Sanija i Hamdija Skenderović.

A onda je, nekoliko sati nakon našeg posjeta Bužimu, u to mjesto u BiH, tridesetak kilometara udaljeno od granice s Hrvatskom, zazvonio telefon u kući Elvisovih roditelja. Almedina im je javila da su pronašli Elvisa obješenog u šumi pokraj Jastrebarskog.

– Zvali smo policiju, ali neće nam ništa reći. Kažu da moramo čekati da se sve i službeno provjeri – odmah nam je javio Hamdija.

Policija je mogla samo potvrditi pronalazak tijela i Elvisove zdravstvene iskaznice na istom mjestu.

– Snaha nam je javila da je prepoznala njegovu odjeću. Danas će biti obdukcija i onda će, valjda, i nama policija doći službeno reći da je naš Elvis, dijete kakvo si samo mogao poželjeti – mrtav. Samija i ja sve ove dane pijemo tablete i čekamo da možemo otići u Hrvatsku po tijelo našeg najstarijeg sina – rekao je Hamdija Skenderović.

Nije se htio vratiti

Sve vrijeme potrage Elvisovi roditelji nisu znali da su i istražitelji nazivali Elvisov broj i da su ga u početku traganja uspjeli dobiti na telefon. Bio je u šumi i nije se htio vratiti. Policajci su krenuli za njim, ali nisu ga uspjeli naći. Da ga se precizno locira putem signala mobitela trebalo je proći vremena. Kad su Elvisa našli, nažalost, bilo je prekasno.

>>Sve o Večernjakovoj akciji Nađimo nestale čitajte u našem specijalu

>>Nikolina obitelj vjeruje da je negdje zatočen kao rob

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije