Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJE

Vođa albanskog kriminalnog miljea: Iživljavao se nad djevojkom i prijetio joj ubojstvom

lisice
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
23.11.2017.
u 16:55

Keljmendi mlađi, državljanin BiH koji ima i kosovske papire uhićen je u stanu na Zvezdari

Elvis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija, uhićen je u Beogradu, izvještava Blic. Nasera Keljmendija sigurnosne službe u regiji sumnjiče kako je upravo on vođa jedne od najvećih kriminalnih grupa na ovim prostorima. I sin i otac na crnoj su listi SAD-a, a Naseru se u Prištini sudi zbog organiziranog kriminala, ubojstvo Ramiza Delalića i trgovinu drogom.

Elvis je uhićen jer se sumnjiči za nasilje u obitelji jer je premlaćivao svoju djevojku J. R. (25), ali i za nelegalno posjedovanje oružja. Danas će biti priveden na saslušanje pred tužiteljstvo Srbije.

Keljmendi mlađi, državljanin BiH koji ima i kosovske papire uhićen je u stanu na Zvezdari nakon čega mu je određena mjera zadržavanja od 48 sati. Lisice su mu stavljene nakon prijave djevojke nad kojom se iživljavao i prijetio joj ubojstvom ako ga ostavi. Prilikom uhićenja kod Elvisa je pronađen pištolj za kojeg nije imao dozvolu.

Elvisa je svojevremeno sud u Prištini osudio na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Elvisa Hodžića u BiH 2010. godine. Uhićen je i u Makedoniji prema potjernici Crne Gore koja ga je tražila zbog devetomjesečne kazne zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja. 

Komentara 4

MA
marsovac
17:59 23.11.2017.

nogogaz,........prazna dusa, prazna glava,.....koji komentar, stvarno si bolestan.

RO
roland
17:07 23.11.2017.

I Elvis i Naser su emocionalno nestabilni, ali su možda najjača obitelj na području od Skopja do Ljubljane. Pustit će Elvisa brzo, samo da ispriča ono što zanima srpsku policiju.

SE
serđo12
19:34 23.11.2017.

Ne direjte nam bre brata aljbanca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije