Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNO

U Zadru sin pokušao zapaliti majku

policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
23.11.2017.
u 10:00

Zbog pokušaja ubojstva 28-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Nakon prepirke, 28-godišnjak je u srijedu oko podne u ulazu zgrade u središtu Zadra polio zapaljivom tekućinom 50-godišnju ženu i zatim zapalio te je ona lakše ozlijeđena, izvijestila je u četvrtak policija, a neslužbeno se doznaje da je riječ o sinu i majci.

Zbog pokušaja ubojstva 28-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

"Jučer oko 12 sati, u ulazu zgrade na Obali kneza Branimira u Zadru, 28-godišnjak je, nakon verbalne prepirke, 50-godišnjakinju polio zapaljivom tekućinom, a potom i zapalio. 50-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a  28-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje", stoji u policijskom priopćenju.

Pogledajte otvorenje zadarskog adventa:

policija
1/16

Komentara 5

NA
Narcis660
10:43 23.11.2017.

Strasno nesto da prosto nemas sta komentirati.Zar majku koja te stvorila na tako okrutan nacin zlostavljati????Sramota ,jad i tuga da covijek zaplace... Pa gdje odo ovaj svijet...

DU
Deleted user
12:35 23.11.2017.

DROGA DROGA DROGA - sve je to drogirno - kada se otkrije da se netko drogira mora ga se odmah prisilno zatvoriti i na hospitalizaciju - skidanje - nikakva prava i ta sranja - točka.

LI
liliZG
13:28 23.11.2017.

provjerite koji je to loš interventni uvoz šmrkače došao u zadar, treba to laboratorijski analizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije