Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna detonacija

Eksplozija u Kostreni: 'Prijetio je plinskom bocom, problem je kad popije'

Kostrena: U eksploziji plinske boce ozlijeđena jedna osoba
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/8
22.05.2017.
u 20:30

Supruga mu nije bila u stanu kad je to učinio, kažu susjedi

Snažna detonacija odjeknula je danas u zgradi u Kostreni, a ozlijeđen je jedan muškarac, piše Novi list.

Eksplozija, po prvim saznanjima najvjerojatnije plinske boce, se dogodila u zgradi na kućnom broju 6 Ulice Ive Šodića. Uslijed eksplozije izbijeni su okviri prozora stana. Ozlijeđeni muškarac je bio pri svijesti te je po prvim neslužbenim informacijama imao od vidljivih ozljeda par opeklina, a prevezen je u KBC Rijeka.

Stanari kažu da je susjed već neko vrijeme najavljivao da će aktivirati plinsku bocu te da je znao i drugima prijetiti. Kažu da su u stanu pokraj bila i njegova mala djeca.

- Supruga mu nije bila u stanu kad je to učinio. Govorio je već neko vrijeme da će to napraviti. Problem je kad popije. Stajao je kad je izašao iz zgrade. Čak je i dvije pive stavio u džep prije nego su ga odveli iz stana - rekli su stanari za Novi list.

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
06:30 24.05.2017.

mogc teroristicki napad,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije