Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandalizam

Dvojac razbio 16 stakala na vlaku, a zatim napao konduktera

vlak,razbijen
Marko Prpic/PIXSELL
03.12.2014.
u 11:31

Dvojicu mladića od 21 i 22 godine privela je sisačko-moslavačka policija

Kriminalističkim istraživanjem službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke otkrili su i priveli dvojicu mladića od 21 i 22 godine, zbog razbojništva u vlaku.

Oni su u nedjelju nešto iza ponoći na željezničkom kolodvoru u Gornjoj Gračenici kod Popovače najprije razbili 16 stakala na jednom putničkom vagonu, a nakon toga su u kupeu zatekli konduktera kojeg su fizički napali, uzeli mu konduktersku torbu i pobjegli iz vlaka. Kondukteru je pružena liječnička pomoć, a šteta na vagonu procjenjuje se na 10.000 kuna.

Počinitelji su pronađeni uz pomoć psa tragača, a policija je protiv obojice podnijela kaznenu prijavu zbog razbojništva i oštećenja tuđe stvari. Istražni sudac Županijskog suda u Sisku odredio im je mjesec dana istražnog zatvora.

>>Vandali uništavaju bicikle i platforme, ali krađa (zasad) nema

>>Vandali razbili dvometarsku adventsku kuglu na Zrinjevcu

Komentara 4

Avatar Getrib
Getrib
22:21 04.12.2014.

Šteta što u našem pravosudnom sustavu ne postoji kazna prinudnog rada da bi ovi razbijači kao zatvorenici odradili svaku lipu učinjene štete.

Avatar Maryo
Maryo
01:01 05.12.2014.

Na doživotni zatvor i uz prisilan rad!!!

GS
gaja.senior
12:36 03.12.2014.

Zlatna mladež zna se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije