Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skopje

Dva projektila ispaljena na zgradu Vlade Makedonije

makedonija
Foto: Youtube Screenshot
1/2
29.10.2014.
u 14:05

Incident se dogodio sinoć oko 22 sata kada su se začule dvije detonacije

Na zgradu Vlade Makedonije u Skopju ispaljena su dva projektila koje je policija, nakon očevida, proslijedila na vještačenje, javili su danas makedonski mediji.

Incident se dogodio sinoć oko 22 sata kada su se začule dvije detonacije, a projektili su pronađeni u blizini zgrade makedonske vlade.

Mediji javljaju kako je ovo prvi put da je zgrada vlada napadnuta iz blizine.

U blizini Vlade 2007. ispaljene su dvije granate, a tadašnji glasnogovornik rekao je kako je Vlada taj napad okarakterizirala kao teroristički čin.

>> Hrvati među 3.000 putnika kruzera 'Costa Magica' kojeg su u četvrtak pokušali oteti teroristi

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
20:54 29.10.2014.

Ovo nema veze sa siptarima ni makedoncima, to samo naivni i neznani, i ne informirani. Ovo je tipicna CIA provokacija! Ista kao ona prije koji dan na stadionu s dronom. Provokacija 3 S. rata, stvaranje psihoze i straha! Industrija oruzjaja mora raditi punom parom, drzave se moraju porabljavati, zaduzivati s kreditima koje ne mogu vratiti, i broj stanovnika se mora mora smanjiti!!!

MT
mile the king
19:22 29.10.2014.

sciptari.

US
U sridu
19:32 29.10.2014.

Masala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije