Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIČU SE S POLICA

Državni inspektorat opozvao više proizvoda: Sadrže tvari opasne po zdravlje

Ilustracija za potrošačku košaricu
Emica Elvedji/PIXSELL
07.07.2022.
u 12:28

S obzirom da na proizvodu nije označen taj alergen u tragovima proizvod može predstavljati rizik po zdravlje potrošača

Zbog utvrđenog 2-klor - etanola Državni inspektorat RH izvijestio je u srijedu o opozivu dvije vrste Lucky Me Instant rezanaca tajlandskog proizvođača, dok je zbog neoznačavanja alergena na proizvodu opozvao Vrhnje za šlag Hulala Classic.

Riječ je o proizvodima Instant rezanci, Lucky Me Noodle Beef Mami, 55g, upotrijebiti do 09.09.2022. i Instant rezanci, Lucky Me Pancit Canton Kalamansi, 60g, upotrijebiti do 08.09.2022.. Proizvođač je Monde Nissin Co., LTD., Tajland, dobavljač, UNIONTRADE S.p.A., Peschiera, Italija, a stavlja na tržište: LITTLE MANILA j.d.o.o., Zagreb.

Državni inspektorat upozorio je i kako je opozvao Vrhnje za šlag Hulala Classic 1L, (HULALA PRISTINE WHIPPING CLASSIC 1000ml, 2150GS7999901) lot brojeva L22073B, L22074B, zbog neoznačenog alergena u tragovima – kikiriki.

S obzirom da na proizvodu nije označen taj alergen u tragovima proizvod može predstavljati rizik po zdravlje potrošača dok ga osobe koje nisu alergične mogu i dalje upotrebljavati bez ograničenja.  Proizvođač je IFFCO Italia srl, Italija, a na tržište stavlja  VELVET INGREDIENTS d.o.o., Fažana.

>> VIDEO Policija traži prevaranticu iz Varaždina: Skinula barkod s jastuka i njime kupila nadmadrac

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:19 07.07.2022.

Kolko imamo internet preprodavača svega i svačega upitne kvalitete,a slabe kontrole,dobro i opstajemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije