Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasukani na obali

Misterij: U brodovima pronalaze mrtva tijela, odakle dolaze?

Drveni brod
Foto: Thinkstock
28.11.2017.
u 10:16

Profesor Satoru Miyamoto sa sveučilišta Seigakuin rekao je da je broj nasukanih brodova na japanskoj obali porastao od 2013. godine

Najmanje četiri broda nasukala su se ovog mjeseca na japanskoj zapadnoj obali, a na njima su pronađena mrtva tijela. Vlasti još nisu potvrdile odakle dolaze, no pretpostavlja se da su stigli iz Sjeverne Koreje. 

Osam kostura pronađeno je u trupu drvenog broda koji se nasukao na obali plaže Miyazawa, na sjeverozapadu japanskog otoka Honshu, izvijestila je jučer obalna straža, prenosi CNN

Galerija: Sjeverna Koreja objavila fotografije plana nove balističke rakete

Drveni brod
1/8

Neidentificirani brod uočen je dok je plutao, a kosturi su otkriveni tek kad je došao do obale. Vlasti su potvrdile da je brod iz Sjeverne Koreje, a sličan je nizu plovila koja su i prije bila otkrivena na japanskoj zapadnoj obali. 

Profesor Satoru Miyamoto sa sveučilišta Seigakuin, koji je stručnjak za Sjevernu Koreju, rekao je da je broj nasukanih brodova na japanskoj obali porastao od 2013. godine. ''To se dogodilo nakon što je Kim Jong Un odlučio proširiti ribarsku industriju da bi povećao prihode za vojsku. U upotrebi su stari brodovi kojima upravlja vojska, ljudi koji nemaju znanja o ribarenju, a od toga ne odustaju'', objasnio je Miyamoto. 

Pogledajte i video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
10:29 28.11.2017.

Sjevernu Koreju je najbolje rijesiti cekanjem da svi pomru od gladi

MX
Mister X
19:40 28.11.2017.

Misterij: U brodovima pronalaze mrtva tijela, odakle dolaze? Uvijek sam se divio kad sam vidio Kako izgleda Hrvatski brod i što se sve sa ponosom zove kod nas brod-ovi . Voze se u trulim čamcima i ponosno pričaju o brodovimaa ! Tako sam se davno vozio plovio brodom ( trajektom ) za Hvar na kojem sam vidio pločicu sa natpisima na Norveškom jeziku pitam člana posade . Da to je biznis sagradimo novi veliki brod daju nam malo keša za to a ostalo ostalo naplatimo starim brodom ili drugim plovilima ........

Avatar sidro
sidro
07:34 29.11.2017.

budu to sve vidil na satalitskom snimku,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije