Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTALA TRADICIJA

Drugačija proslava Norijade: Umjesto ludog slavlja, maturanti iz Sesveta odlučili se za misu

Foto: Direktno.hr
1/4
26.05.2023.
u 14:42

Misa je održana u pastoralnom centru Župe svih svetih, a predvodio ju je župni kapelan vlč. Krešimir Babić

Sesvetski maturanti su, umjesto klasičnim slavljem te završetkom u fontanama i brašnu, "ulazak" u svijet odraslih obilježili svetom misom. Misa je održana u pastoralnom centru Župe svih svetih, a predvodio ju je župni kapelan vlč. Krešimir Babić, prenosi Direktno.hr.

Ideju učenika Gimnazije Sesvete i Srednje škole Jelkovecu u djelo je proveo župnik Mario Migles. Propovijed je čitao kapelan Tomislav Medić iz Župe sv. Ivana Pavla II. pape u Jelkovcu. Prizor maturanata u crkvi iz zagrebačkih Sesveta postao je tradicija. Misno slavlje bilo je humanitarnog karaktera te su se prikupljala sredstva za Hrvatski Caritas. 

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 6

PO
poluvodič
14:56 26.05.2023.

U svakom slučaju bolje nego strovaliti se u provaliju s traktorom

SP
Stari panj
15:41 26.05.2023.

Bravo za Sesvećane

DU
Deleted user
15:42 26.05.2023.

Bolje ds se napiju, napuse i bacaju brasno? Vi ste sigurno radili tako nešto 🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije