Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična smrt

Drama u Njemačkoj: Hrvat uhićen pa pušten nakon što je žena pala s balkona i preminula

Intensive care unit of the university hospital in Kiel
Frank Molter/DPA/PIXSELL
01.03.2021.
u 08:56

Tragičnom događaju prethodila je, prema izjavama svjedoka, glasna rasprava između 42-godišnje žene i 40-godišnjeg muškarca, inače hrvatskog državljanstva koji je ujedno i vlasnik stana.

Jedna ženska osoba (42) preminula je u subotu navečer nakon pada s balkona na četvrtom katu zgrade u njemačkom gradu Karlsruheu. Unatoč brzom dolasku liječnika te reanimaciji, nije joj bilo spasa.

Tragičnom događaju prethodila je, prema izjavama svjedoka, glasna rasprava između 42-godišnje žene i 40-godišnjeg muškarca, inače hrvatskog državljanstva koji je ujedno i vlasnik stana, piše Fenix Magazin.

Muškarac, za kojeg je policija navela da je hrvatski državljanin s kojim je nesretna žena bila u nestabilnoj vezi, priveden je zbog sumnje da je izvršio ubojstvo te je u nedjelju na zahtjev tužitelja iz Karlsruhea izveden pred istražnog suca.

No, nakon saslušanja, 40-godišnji hrvatski državljanin pušten je iz pritvora zbog nedostatka dokaza.

Policija je priopćila kako forenzičari provode istragu te će se provesti obdukcija nad tijelom pokojnice. NI državno odvjetništvo ni policija ne navode nacionalnu pripadnost, a ni državljanstvo smrtno stradale žene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije