Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNALAŽLJIVOST

Dostavljač slučajno zatočio ženu u njezinu vlastitom domu, pa se snimila kako bježi

12.02.2020.
u 10:30

Kako je pokušavala pogurnuti zaslonska vrata, ona su dodatno zapela na paketu i na snimci se može čuti Rivkind kako krivi bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu.

Žena u Pennsylvaniji našla se u neugodnoj situaciji kad je zapela u vlastitom domu kad je dostavljač Amazona ostavio paket koji je blokirao vrata. U presmiješnom videu studentica Izzy Rivkind opisala je bijeg iz vlastita doma uz pomoć kuhinjske lopatice.

– Hvala, Obama! – duhovito je povikala Rivkind na samom početku videa. 

Studentici je trebalo više od sat vremena da se izvuče iz kuće. 

– Naručila sam paket s Amazona koji je došao kad sam bila sama kod kuće. Kako bih izašla iz kuće, pokušala sam otvoriti zaslonska vrata koja idu prema van. Na moje iznenađenje, vrata su bila blokirana jer je paket bio gurnut između zida i vrata

Snimka pokazuje Izzy Rivkind kako pokušava pogurnuti paket da bi mogla izići, no nikako ne uspijeva. Kako je pokušavala pogurnuti zaslonska vrata, ona su dodatno zapela na paketu i na snimci se može čuti Rivkind kako krivi bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu. 

– Zbilja, Amazon!

U TikTok videu objavljenom početkom siječnja Rivkind je prikazala svoje neuspješne pokušaje ''bijega'', sve dok se nije sjetila kuhinjske lopatice koja joj je pomogla pomaknuti barem malo paket što joj je omogućilo joj da otvori vrata. 

– Snimila sam sve na TikToku i dobilo je više od 126 tisuća pregleda i 11.6 tisuća lajkova – kazala je 21-godišnjakinja, prenosi DailyMail.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije