Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta joj je čekanja

Dečka zaprosila uz pomoć golemog plakata: Saša hoćeš li se 'udati' za mene?

prošnja
Foto: Twitter
16.02.2016.
u 14:11

-Saša hoćeš li se 'udati' za mene? Beba je na putu, nemamo više šta čekati. Voli te tvoja Jelena!- piše na golemom plakatu koji je postao pravi hit na društvenim mrežama

Koliko naporno zna biti čekanje da vas muškarac pita pitanje koje čekate cijeli život najbolje zna mlada Banjalučanka Jelena. Njoj je naime prekipjelo više čekati da ju dragi zaprosi pa je odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Svog je dragog zaprosila ni manje ni više nego uz pomoć billboarda koji je osvanuo kod gimnazije u Banjaluci.

-Saša hoćeš li se 'udati' za mene? Beba je na putu, nemamo više šta čekati. Voli te tvoja Jelena!- piše na golemom plakatu koji je postao pravi hit na društvenim mrežama

Kako je došla na ovu suludu ideju i što je nakon svega rekao Saša, Jelena je ispričaka za Moj kontakt portal.

-Ušla sam na FB  i vidjela da je moj bilboard udarna vijest… Tada sam postavila članak sa vašeg portala na zid i tagirala Sašu uz poruku 'dok ga ne vidiš uživo.Iako se trudio da to prikrije primijetila sam njegovo oduševljenje. Znala sam da je ludost to što radim, i da će me mnogi kritizirati, ali ne patim od toga šta će drugi reći. Mnogo toga sam prošla u životu, i konačno mogu reći da sam našla pravu osobu. On je jako skroman, i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakakve ludosti- kazala je Jelena koja je plakat osvojika kao nagradu, a odlučila ga je iskoristiti za prošnju.

Nakon što je vidio plakat Saša jedva je izustio reći 'da', a svoj odgovor ponovit će još jednom nadamo se prije kolovoza kad će njihova obitelj postati bogatija za jednog člana. 

>>Pogledajte kako se okrutno našalio sa svojom djevojkom za Valentinovo

Ključne riječi

Komentara 8

MA
maremarica
14:28 16.02.2016.

očaj

MR
MRUDante
14:30 16.02.2016.

ovo je za premium večernjak!

SC
schwertransport
14:41 16.02.2016.

Jadnica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije