Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali razočarani

Doveo strance na Krk pa se čudio cijenama: Komplet sa suncobranom od 25 eura u petak je još i poskupio

Pula: Turisti u obilasku grada
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
01.07.2023.
u 20:09

- Za dezedorans dati više od 5 eura je jednostavno smiješno. Isti brend i pakiranje u Njemačkoj je dva do tri eura, a u Belgiji 1.7 euro, izjavio je građanin koji se nakon 8 godina vratio u Hrvatsku na ljetovanje

Iako već osam godina ne živi u Hrvatskoj, odlučio se za ljetovanje sa svojih pet prijatelja na Jadranu. Odlučili su se za otok Krk jer je aerodrom na samom otoku i rent a car je bilo jednostavno za organizirati. U početku su bili jako zadovoljni. 

"Tu je bio i vrhunac našeg ljetovanja. Sve što slijedi je bilo nizbrdo i gore od goreg. Super market bio je prva stanica nakon apartmana, da se kupe osnovne potrepštine. Cijene su nas neugodno iznenadile. Za dezedorans dati više od 5 eura je jednostavno smiješno. Isti brend i pakiranje u Njemačkoj je dva do tri eura, a u Belgiji 1.7 euro", izjavio je za Danas.hr.

"Prva iskustva plaže su bila ravno horor filmu. Vela plaža, Baška, Krk. Cijena nekvalitetnih ležaljki i slamnatog suncobrana koji se raspada i u koji udarite glavom svaki puta kada ustajete je 25 eura i to za par od dvije ležaljke i takozvanog suncobrana. Ali to je bio samo početak tjedna jer smo se šokirali kada smo na isto mjesto došli četiri dana kasnije i to u petak, a isti komplet koštao je 30 eura".

POVEZANI ČLANCI:

Šokiralo ga je što ne postoji posluga na plaži iako je trebao potrošiti 30 eura. Za kupnju pića, trebao je sam otići do obližnjeg kafića ili restorana te je primjetio da nigdje nema pijeska, samo oštro kamenje. Plaćanje? Trebao je koristiti samo keš, a plaža nije imala ni  WiFi kao u drugim turističkim zemljama. "Jer to valjda šteti endemskim vrstama ili nešto tako", zaključuje. Njegovo ležanje na plaži i prženje na suncu nije bilo neometano jer mir nije uključen u tih 30 eura, svakih 20-ak minuta netko ga je pitao želi li krofne, kukuruz, izlet brodom ili špice. 

"Sve u svemu, naša grupa sastavljena od grčke, američke, turske i hrvatske nacionalnosti odlučila je da nikada više ne doći u Hrvatsku na ljetovanje, jer za te novce se dobije premium usluga na plaži, besplatne ležaljke uz minimalnu konzumaciju pića i besplatne tuševe negdje dalje u drugoj turističkoj zemlji". Za more ipak kaže da "nema govora" - da je stvarno bistro i čisto more, ali da se isto dobije i u drugim državama. "Hrvatska nikako nije toliko premium i nikada neće ni biti", navodi razočarani posjetitelj.

>> VIDEO Kakav prometni krkljanac! Pogledajte ove kilometarske kolone prema moru

Ključne riječi

Komentara 57

DU
Deleted user
20:33 01.07.2023.

Ja sam Nijemcima oko mene reko da ne idu na Jadran jer će ih pohlepni lopovi oderati ko ovce. Ako več toliko žele u Hrvatsku,eventualno kontinentalni turizan.A glede mora i usluga, bugarsko crnomorsko primorje je top! Španjolska i Grčka nude u prosjeku više za potrošenu lovu.Taman posla da bi dopustio da te naši domaći lopovi od apartman iznajmljivaća do prodavaonica deru ko majmuma.Ko ih j..be nek propadnu od pohlepe!

Avatar Zgubider..
Zgubider..
21:19 01.07.2023.

Bravo dečki, sve jako dobro opisano i sažeto. Nema se tu što više dodati osim možda da će to tako biti ove i sljedeće godine, a 2025te će cijene pasti ili će Hrvatska biti prazna. Kod mene je prošle godine bio hotel, ove godine imam, al nedam…

PO
poluvodič
21:35 01.07.2023.

Hurghada 2 tjedna 4 zvjezdice hotel, isto koliko i 5 dana na Jadranu... Ko voli nek izvoli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije