Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dopredsjednica HSP AS isključena iz stranke

U priopćenju o isključenju dopredsjednice Niče ističe i kako je Vukelić "kontinuirano i zlonamjerno obmanjivala javnost kako iza vodstva HSP AS stoji vladajuća stranka premda je upravo ona u izravnim odnosima s HDZ-om s kojim je u oporbi u koaliciji na razini Grada Siska".
24. travnja 2018. u 11:13 3 komentara 2246 prikaza
Vlatka Vukelić
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Dosadašnja dopredsjednica HSP AS Vlatka Vukelić isključena je iz te stranke "zbog djelovanja suprotno Statutu te nepoštivanja odluka", potvrdio je predsjednik HSP AS Hrvoje Niče.

Pero Ćorić Bivši tajnik Predsjedništvo HSP AS potvrdilo odluku o izbacivanju Pere Ćorića
Vlatka Vukelić nedavno je, zajedno s čelnikom stranke Desno Antom Đapićem sudjelovala je na konferenciji za novinare u Osijeku gdje je najavila suradnju HSP AS sa strankom Desno, a za što, tvrde u stranci, nije imala ovlasti. 

Također je pokrenula i paralelnu internetsku stranicu stranke, te je dosadašnji glasnogovornik stranke Dario Knežić, u njeno ime slao priopćenja. Za sve to u stranci ističu kako nije imala ovlasti te da će "svako buduće predstavljanje Vlatke Vukelić kao članice HSP AS biti kazneno djelo lažnog predstavljanja".

U stranci podsjećaju kako je predsjendištvo HSP AS jednoglasno 24. ožujka u Zagrebu odlučilo kako HSP AS na nacionalnoj razini neće ulaziti u koalicije dok se za to ne stvore potrebni uvjeti.

U priopćenju o isključenju dopredsjednice Niče ističe i kako je Vukelić "kontinuirano i zlonamjerno obmanjivala javnost kako iza vodstva HSP AS stoji vladajuća stranka premda je upravo ona u izravnim odnosima s HDZ-om s kojim je u oporbi u koaliciji na razini Grada Siska".  

Kako je Vlatka Vukelić bila i predsjednica Podružnice Sisak, ona je raspuštena te će ju do imenovanja novog vodstva voditi Tomislav Dujmenović. Vlatka Vukelić je podržala nedavno isključenog glavnog tajnika stranke Peru Ćorića, koji je također s Đapićem najavio koaliciju stranaka. Polaganje kamena temeljca za novi središnji paviljon Opće bolnice POLOŽEN KAMEN TEMELJAC Započela izgradnja središnjeg paviljona sisačke Opće bolnice Pero Ćorić HSP AS Pero Ćorić: Nelegalno su me isključili iz stranke! Još jedno isključenje Pero Ćorić, jedan od osnivača, isključen iz HSP-a AS
POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

 • pritiskovic:

  No sikiriki... hrpa je stranaka u kojima se možeš uhljebiti...

 • Avatar maxist
  maxist:

  HSP a nije crna kronika ?...mislio sam da ne postoje više.......a sada ih ima 563....mislim hsp strančica tj predsjednika

 • zarac:

  Jedine interesantne vijesti u vezi ovih marginalnih nazi-strančica su one kada se međusobno potuku na stranačkom sastanku.