Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK
Povratak na članak

Dopredsjednica HSP AS isključena iz stranke

U priopćenju o isključenju dopredsjednice Niče ističe i kako je Vukelić "kontinuirano i zlonamjerno obmanjivala javnost kako iza vodstva HSP AS stoji vladajuća stranka premda je upravo ona u izravnim odnosima s HDZ-om s kojim je u oporbi u koaliciji na razini Grada Siska".

Komentari 3

PR
pritiskovic
11:31 24.04.2018.

No sikiriki... hrpa je stranaka u kojima se možeš uhljebiti...

VL
Avatar maxist
maxist
14:28 24.04.2018.

HSP a nije crna kronika ?...mislio sam da ne postoje više.......a sada ih ima 563....mislim hsp strančica tj predsjednika

VL
ZA
zarac
11:41 24.04.2018.

Jedine interesantne vijesti u vezi ovih marginalnih nazi-strančica su one kada se međusobno potuku na stranačkom sastanku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.