Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv iz utočišta

Dođite na Advent u Indigo i provedite dan s njihovim štićenicima

Foto: Udruga Indigo
13.12.2019.
u 15:00

Udruga za zaštitu životinja i dobrobit životinja želi ukazati na aktivno i odgovorno vlasništvo te sugrađane i svoje prijatelje s društvenih mreža potaknuti na udomljavanje pasa

Kako bi uljepšali i skratili dane svojim štićenicima, psima koji nemaju dom, volonteri Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organiziraju "Advent u Indigu".

U njihovom utočištu dočekat će vas četveronošci koje možete maziti i šetati, a uz to se zabaviti uz muziku, dobru hranu i piće. Indigo i na ovaj način želi ukazati na aktivno i odgovorno vlasništvo te sugrađane i svoje prijatelje s društvenih mreža potaknuti na udomljavanje.

Advent je u subotu 14. prosinca u utočištu u Rakitju, Radnička 9, a traje od 16 do 20 sati. I ne zaboravite – psi će s veseljem prihvatiti poklone koje ćete im ostaviti ispod bora.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije