Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM DVOJIO'

Dobro djelo mladog Opuzenca: Pronašao torbicu s oko 1.400 eura pa je vratio vlasniku

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Davor Puklavec/PIXSELL
08.09.2023.
u 17:36

Vlasnik je ispričao kako ga je oblio hladan znoj kada je vidio da mu nema torbice, a ovim se putem i zahvalio mladiću (27) na dobrom djelu

Prolazeći kod hotela Merlot u Opuzenu, mladić (27) ove je srijede naišao na torbicu punu novaca. Vidio je kako pada s krova automobila u kojem su bila dva muškarca te čvrsto odlučio kako će torbicu i vratiti. 

-  U torbici su bili papiri, dokumenati, novčanik i novac, oko 1300-1400 eura. U tom mi je trenutku kroz glavu prošlo da moram stupiti u kontakt sa vlasnikom, ništa drugo nisam ni pomislio, jer kako mi ovdje kažemo, 'tako nas je mater gojila' - ispričao je Hrvoje Popović za 24sata

-  Ja sam im onako kroz zezanciju nabacio: 'Ej momci, ostala vam lova'. A oni me gledaju u čudu, mislili su da ih zezam. Tu je drugi kolega počeo nagovarati da mi daju nagradu i da me počaste. Ja sam odbio i kroz zezanciju rekao: 'Purger, dužni ste 3 boda u derbiju (Hajduk-Dinamo)' - šalio se Hrvoje, dok je vlasnik torbice, Zagrepčanin koji je bio na poslovnom putu, ponudio i iznos u znak zahvale, no Hrvoje je to odbio. 

POVEZANI ČLANCI:

- Sve se dogodilo brzo. Ni sam ne znam kako sam to izveo. Razgovarao sam na mobitel i na krov auta stavio sam torbicu i krenuo. Stali smo na obližnju INA-inu benzinsku postaju naliti gorivo. Tada sam shvatio da nema torbice i oblio me hladan znoj. U njoj je bilo novca, nešto više od prosječne plaće, kartice firme i službene kartice, novčanik i svi dokumenti firme - ispričao je Zagrepčanin koji se i javno zahvalio Hrvoju na dobrom činu.

>> VIDEO Zavadlav se potukao u zatvoru? Naguravanje je krenulo ispred kantine, uskočili policajci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije