Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gluposti nema kraja

Dobio otkaz zbog ove bizarne snimke: Samo uživam u životu, šefe

kupka
Foto: Screenshot
1/2
15.02.2020.
u 10:53

Hit na internetu postala je snimka na kojoj se jedan mladić, sada već bivši zaposlenik lanca brze prehrane, kupa u sudoperu u kuhinji restorana

Zaposlenik restorana brze prehrane Wendy u Greenvilleu u SAD-u dobio je otkaz nakon što su šefovi vidjeli što je radio u kuhinji restorana.

Mladić si je, naime, napravio kupku u golemom sudoperu te je ušao u njega i kupao se. Snimku je potom objavio na društvenoj mreži TikTok, a nakon toga se proširila dalje po internetu.

– Kao da sam u vrućoj kupki. Samo uživam u životu, šefe – rekao je mladić. Na snimci se vidi kako je golih ramena i koljena, no nije poznato je li potpuno gol ušao u sudoper pun vode.

Snimka je na internetu izazvala zgražanje mnogih, pogotovo onih koji su česti gosti restorana.

Glasnogovornik tvrtke Team Schostak u čijem je vlasništvu Wendy kazao je kako je mladić odmah dobio otkaz nakon što su vidjeli snimku njegove kupke.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ka_poel
Ka_poel
11:56 15.02.2020.

Vjerojatno je i računao na otkaz. Neš ti posla

Avatar dras32
dras32
11:39 15.02.2020.

Bezveze, pa šta ima veze što je namakao muda tamo gdje se peru tanjuri, treba ih tužiti 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije