Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko društvenih mreža

Dobili 30 dana zatvora zbog širenja panike za vrijeme poplava

Facebook ilustracija
Foto: Danko Vučinović/24sata
29.05.2014.
u 11:02

Osumnjičeni se terete za kazneno djelo “širenje panike i nereda” u pokušaju za koje je predviđena kazna od šest meseci do pet godina zatvora

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za troje osumnjičenih da su putem društvenih mreža na internetu širili paniku u vrijeme izvanredne situacije objavljivanjem lažnih podataka o broju nastradalih u poplavama, javlja Alo.

Osumnjičeni se terete za kazneno djelo “širenje panike i nereda” u pokušaju za koje je predviđena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora, izjavio je danas Tanjugu tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković.

On je precizirao da je pritvor određen za I.M, K.M. I T.P, protiv kojih je beogradska policija podnijela kaznenu prijavu 20. svibnja, a dva dana poslije je sudac za prethodni postupak odredio pritvor.

>> Žrtve poplave smjestili u trošne barake pune plijesni i bez WC-a

Ključne riječi

Komentara 2

DO
dosaosam
11:15 29.05.2014.

kaj je s našim pametnjakovičima, svašta smo se naslušali ovih dana

PO
peti.ortak
11:59 29.05.2014.

Sva sreća da kod nas nema takvog zakona, Bohutinski i njegova ekipa iz središnjice bi dobili po 5 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije