Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dobar dan za društvo: Zagreb je mirno koračao u Povorci ponosa i pjevao na vjerskom Woodstocku

08.06.2022. u 12:18

Protekla subota budi nadu u mirniji suživot grupacija koje se ne moraju razumjeti, ali se moraju tolerirati. Bio je to dobar dan za društvo jednakosti i dobar kamen temeljac da sličan ovome bude svaki nadolazeći dan

Komentara 5

AN
angeomihael
13:36 08.06.2022.

Opći potop na zemlji je nastao zbog odbijanja ljudi da poštuju Božje zakone.Nakon potopa nastala je duga i obećanje da neće Bog ponoviti potop.Sada dugom provociraju Boga da ponovi potop.

Avatar joshan
joshan
12:50 08.06.2022.

da je gradonačelnik zabranio zastave duginih boja,kao što je to napravio sa zastavama za pro life,bilo bi itekako nereda i privođenja........

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:35 08.06.2022.

Još kad bi gradonačelnik nazočio i jednom i drugom skupu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije