Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTENE ŽIVOTINJE

Đurđevac: U kanalu nađeni psići, jedan uginuo strašnom smrću

peso
Foto: Snimila čitateljica
1/8
03.10.2013.
u 13:23

Kad sam našla psiće, nisam mogla ni pomisliti da je njihov vlasnik tako podli monstrum, ispričala nam je čitateljica

Večernjem listu obratila se čitateljica koja je prošlog četvrtka u kanalu uz poljski put u Đurđevcu pronašla dva napuštena psića stara četiri-pet tjedana i jednog uginulog psića.

– Kad sam našla psiće, nisam mogla ni pomisliti da je njihov vlasnik tako podli monstrum jer ne samo da ih je ostavio nezbrinute uz rub šume nego sam danas pronašla još jednog psića koji je identičan žutom psiću kojeg sam spasila. Taj je psić izgubio život tako strašnom smrću da je to bilo jezivo za pogledati – ispričala nam je čitateljica.

Uvjerena je da je na tom mjestu bar još jedan psić uginuo jer se iz kanala obraslog visokim koprivama širio isti smrad kao i oko nađenog psića. Tužna je što nitko prije nije pomogao životinjama.

– Đurđevac je grad koji se ponosi legendom o picokima, u kojoj su iz topa na Turke ispalili živog piceka (pijevca). Da su (u legendi) imali psića, vjerojatno bi i njega živog ispalili iz topa – smatra čitateljica.

Traži osobe koje bi htjele udomiti dvoje pronađenih psića, a o cijelom slučaju obavijestila je i PETA-u.

>> Izgladnjeli ovčari zavezani lancima čuvaju uginule ovce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije