Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić poginuo na trampolinu

Djevojka o tragediji u Tučepima: Stresla ga je struja, pet-šest sekundi je trajalo

hitna
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
27.07.2019.
u 08:06

Cijelo vrijeme smo bili zajedno, stajala sam kraj njega, nastradao je dok je pokušavao upozoriti roditelje dvoje malene dječice koji su bili u trampolinu, ispričala je.

Mladić (24) iz Vukovara smrtno je stradao u ponedjeljak oko 20 sati na plaži u Tučepima dok je ulazio na trampolin.

- Nije istina da je moj momak dirao zvučnik, popravljao ga, to mogu govoriti samo osobe koje nisu bile tu. Cijelo vrijeme smo bili zajedno, stajala sam kraj njega, nastradao je dok je pokušavao upozoriti roditelje dvoje malene dječice koji su bili u trampolinu... - kaže za 24sata djevojka 24-godišnjaka. Iako rezultati obdukcije još nisu stigli do splitskog tužiteljstva, pretpostavlja se da je mladić nastradao od strujnog udara.

Djevojka je ispričala kako je došlo do tragedije.

- Dakle zvučnik nema nikakve veze s nesrećom. Bilo je puno djece, svi su skakali. Mi smo stajali kraj šanka, tamo gdje nam je bila kasa. Dvije male djevojčice, od dvije i pol godine, trebale su skakati odmah kraj vrata jer su bile jako malene. Njihovi roditelji su ušli s njima na trampolin kako bi ih držali na oku, a Joca im je htio reći da mogu ostati na trampolinu jer su curice stvarno bile premale. Vidjela sam da otac jedne curice nije čuo, a kako je to vidio i moj momak, nagnuo se prema njemu na ulazu u trampolin da mu kaže glasnije te je dotaknuo šipke s obje ruke. Tu ga je “stresla” struja, pet-šest sekundi je to trajalo dok ga nisam krenula maknuti, odvojiti, od tih šipki, iako je netko povikao da ga se ne dira. A onda su i drugi priskočili u pomoć... - ispričala je djevojka preminulog mladića.

Dodaje kako je iskaz dala policijskim istražiteljima koje je zanimalo što se dogodilo.

Komentara 6

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:23 27.07.2019.

Nezamislivo u ozbiljnim državama, gdje inspekcija prije uporabe izdaje dozvolu o tehničkoj ispravnosti. Kod nas Baja kupi trampolin, a njegov kum, koji je prije toga stukao par gemišta, spaja struju, jer susjedi tvrde kako je dobar majstor. Pa Baja i kum ožežu po turistima, da na kraju sezone podijele lovu za kupnju rabljenog Mercedesa i Audija.

TH
thu
10:30 27.07.2019.

Kad če komemoracija?! Taj dečko je istinski heroj! A ne onaj američki sluga...

Avatar Tračalo
Tračalo
11:16 27.07.2019.

Kriv je električar Tesla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije