Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Djevojčicu tražio da se fotografira u neprimjerenim pozama te joj za to nudio novac

surfanje,kompjuter,računalo,internet
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
04.11.2020.
u 11:07

Tužiteljstvo u optužnici sada traži da se Figenwaldu  produlji istražni zatvor koji mu je ranije odredio sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Dana Figenwalda (51) zbog mamljenje djece za zadovoljenje spolnih potreba, priopćeno je iz tužiteljstva bez navođenja identiteta  optuženika.

Figenwald, inače dugogodišnji novinar koji je u karijeri radio za više novinskih kuća, optužen je da je u srpnju 2020.  preko društvenih mreža stupio u kontakt s djevojčicom mlađom od 15 godina. Prema optužnici tereti  ga se da je od nje tražio da se fotografira u neprimjerenim pozama.

Za to joj je nudio novac, a kada se za do doznalo prijavljen je, uhićen i pritvoren. Tužiteljstvo u optužnici sada traži da se Figenwaldu produlji istražni zatvor koji mu je ranije odredio sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije