Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamijenio ih hranom

Dječak koji puši od druge godine konačno ostavio cigarete!

ardi rizak
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.11.2013.
u 12:14

Mališan se kroz igru i vježbanje uspio ostaviti poroka ali je, kako to često biva i s odraslim ovisnicima, utjehu pronašao u prekomjernoj konzumaciji hrane

Dječak Ardi Rizak šokirao je javnost nakon što je lokalna televizijska postaja na Sumatri objavila reportažu o njegovu poroku – pušenju 40 cigareta dnevno!

Tada dvogodišnjak, Ardi je postao poznat u cijelom svijetu nakon čega je međunarodna javnost izvršila golem pritisak na indonezijsku vladu zbog mnoštva djece pušača. Rezultat svega je da je zemlja pokrenula kampanju protiv tog poroka među maloljetnicima, a Ardi je službeno postao najmlađa osoba koja je podvrgnuta odvikavanju.

Mališan se kroz igru i vježbanje uspio riješiti poroka, ali je, kako to često biva i s odraslim ovisnicima, utjehu pronašao u prekomjernoj konzumaciji hrane. Liječnici su ponovno zabrinuti za njegovo zdravlje. Napominju da Ardi već sada ima sedam kilograma viška zbog čega je na strogoj dijeti koja uključuje konzumiranje voća i povrća te smanjen unos nezdrave hrane.

>>Evo što se događa u vašem tijelu kad prestanete pušiti

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar deana.sonjic
deana.sonjic
14:14 18.11.2013.

Bravo, čestitam !

LK
Lopovi_KRADEze
16:08 19.11.2013.

kazu ostavio cigarete ali se bacio na alkohol, hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije