Naslovnica Vijesti Hrvatska

Đakovština: Jazavci i lisice iskopali šokantno otkriće

Svi se pitaju odakle kosti na tom prostoru Đakovštine
22. siječnja 2018. u 10:55 29 komentara 54678 prikaza
Šumarak
Foto: Thinkstock/ Ilustracija

Dvije ljudske lubanje i veći broj kostiju pronađene su u šumarku na prostoru između sela Slobodna Vlast, Ratkov Dol i Musić, a lokalno stanovništvo vjeruje da su ih na površinu izvukle životinje poput jazavaca i lisica, piše Glas Slavonije

kosti Rijeznica Ljudske kosti pronađene u istoj ulici u Zagrebu kao i prošle godine

Svi se pitaju odakle kosti na tom prostoru Đakovštine. Tim smjerom je u travnju 1945. godine prolazila kolona od oko 500 ljudi đakovačkog Križnog puta. Dio žrtava smaknut je usput, a dio u selu Ruševu pa se postavlja pitanje jesu li te kosti njihovi ostaci, piše Glas Slavonije. 

Kosti koje su nalik na ljudske zaprimila je policija koja ih je nakon obavljenog očevida proslijedila na Odjel patologije KBC-a Osijek radi utvrđivanja podrijetla i starosti.  

Tulsamerican u akciji Evo kako su pronađene kosti američkih pilota u moru pokraj Visa Ljudske kosti ŠOKANTNO OTKRIĆe Šetao kroz šumu i našao ljudske kosti iz Drugog svjetskog rata arheolozi ITALIJA Znanstvenici oduševljeni: Pronađene kosti svetog Nikole?
Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • stefj:

  Dajte to već jednom krenite sustavno rješavati. Sve označiti, iskopati, to je jedini način da isto neće opterećivati našu djecu i da to političari neće moći koristiti u ideološkim debatama... To je krenula Kosor rješavati, no onda se promijenio prvo ... prikaži još! predsjednik, pa onda i vlada i sve je opet pometeno pod tepih. Koliko god bili jako politički i medijski pritisci da se to zataška, mora se to riješiti... Moraju to shvatiti u SDP-u i slični, ovako ima dovoljno stratišta da za svake izbore otkopaju jednu-dvije slijedećih tisuću godina.

 • Kcro:

  Gdje je 45. prosla ruka i noga "odloboditelja" tu su ostale samo hrvatske kosti. Nije nam ni trebao fasizam pored nasih "osloboditelja".

 • Avatar rondo
  rondo:

  evo prilike Frljiću za novu "satiru"