Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNE FOTKE

Divlja svinja ukrala mu je laptop, pogledajte kakav je trčao za njom

divlja svinja
Foto: Adele Landauer
1/2
11.08.2020.
u 09:36

Svinja je s mladima došetala na plažu te je uzela žutu torbu u kojoj je nudist držao laptop i počela bježati s njom. On je, kao od majke rođen, trčao za njom i pokušavao je uhvatiti

Urnebesna scena snimljena je na jednoj nudističkoj plaži na jezeru pokraj Berlina gdje je divlja svinja jednom kupaču ukrala laptop.

Svinja je s mladima došetala na plažu te je uzela žutu torbu u kojoj je nudist držao laptop i počela bježati s njom. On je, kao od majke rođen, trčao za njom i pokušavao je uhvatiti.

If you want to read the whole story about this hero, please follow me on Instagram: adelelandauer_lifecoach Die Fotos...

Objavljuje Adele LandauerSrijeda, 5. kolovoza 2020.

Fotografije je na Facebooku objavila žena po imenu Adele Landauer koja je otkrila kako je muškarac bio jako sretan kada ga je pitala može li podijeliti njegove fotografije.

– Pokazala sam čovjeku fotografije, on se nasmijao od sveg srca i dao mi dopuštenje da ih objavim – napisala je Adele Landauer.

Četiri dana kasnije objavila je da su se divlje svinje ponovno vratile na istu plažu unatoč gužvi i ljudima koji su ondje bili.

Is this the new world? So many newspapers, radio and TV shows worldwide wrote about my story in Facebook and Instagram...

Objavljuje Adele LandauerNedjelja, 9. kolovoza 2020.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije