Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadomoćan

Dinku Buriću novi mandat u Belišću

dinko burić
Patrik Macek/PIXSELL
21.05.2017.
u 22:43

Nezavisni Dinko Burić uvjerljivi je pobjednik izbora za gradonačelnika Belišća

Nezavisni Dinko Burić uvjerljivi je pobjednik izbora za gradonačelnika Belišća, a s čak 72 posto glasova birača osvojio je svoj drugi mandat. Podatci su to nakon obrađenih 60 posto birališta.

Razlaz s HDSSB-om i Branimirom Glavašem nije mu, očito, naštetio jer je daleko iza sebe ostavio preostala tri protukandidata.

Dragan Anočić, iz redova HDZ-a, pridobio je 17,70 posto glasova. I Burićeva je Kandidacijska lista grupe birača za Gradsko vijeće odnijela premoć, osvojili su 62,17 posto glasova, a iza njih je HDZ, s postotkom od 19,03.

Komentara 2

LE
lebar
00:41 22.05.2017.

sposoban,pametan i pristupacan,bez dlake na jeziku i covijek sa vizijom koji bi trebao biti primjer onoj kazalisnoj druzini iz sabora kako se Hrvati drze na jednom mjestu,a ne raseljavaji...,ten points

Avatar mama mia
mama mia
09:22 22.05.2017.

Kako je ono bilo dragi moj, volim te nisi zločinac nego heroj a sad pukla ljubav ma dajte najte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije