Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao automobilom

Likvidacija u Sarajevu: Uhićen napadač, u Šveđanina je pucao plaćeni ubojica?

U pucnjavi u Sarajevu likvidiran Šveđanin povezan s trgovinom drogom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
01.11.2023.
u 09:01

Muškarac identificiran kao Oliver Erbert Peter uhićen je na području mjesta Sokolac u Republici Srpskoj kamo je pobjegao ranije pripremljenim automobilom

Policija u Bosni i Hercegovini uspjela je pronaći i uhititi muškarca koji je u utorak u Sarajevu ubio švedskog državljanina Harrisa Österdahla a prema dostupnim informacijama uhićeni je također Šveđanin i vjerojatno plaćeni ubojica. Muškarac identificiran kao Oliver Erbert Peter uhićen je na području mjesta Sokolac u Republici Srpskoj kamo je pobjegao ranije pripremljenim automobilom nakon što je u Sarajevu ubio Österdahla. Policija i dalje traga za još jednim muškarcem koji je bio supočinitelj ubojstva. 

On i Erbert Peter žrtvu su likvidirali u iznenadnom napadu u sarajevskom naselju Stup gdje su pucali iz oružja s prigušivačem te odmah pobjegli. Švedski su mediji Österdahla opisali kao osobu koja je povezana s trgovinom drogom uz navode kako je on bio vođa jednog od narko klanova u toj zemlji. Zbog ilegalne trgovine drogom bio je osuđen na četiri godine zatvora. 

I dalje je nejasno što je radio u BiH gdje su ga čekale ubojice.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
mikimouse12
10:13 01.11.2023.

Prije se zvao Haris. Ali kad je dobio drzavljanstvo preimenovao se u Harris :)

SG
Saul Goodman
10:10 01.11.2023.

"Harris" .....fetivi Šveđanin..

BA
bajaiva1
09:28 01.11.2023.

Bio na specijalizaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije