Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.08.2022. u 13:45

Abazović, najkratkotrajniji premijer u povijesti Crne Gore, funkcionirao je kao produžena ruka srpskog svijeta u Podgorici

Komentara 31

Avatar Noldor
Noldor
14:41 31.08.2022.

Hrvatski ljevičari ako hoće pokazati da su normalni, da su hrvatski i da su državotvorni bi trebali staviti osnivanje HPC u politički program. SPC je velikosrpska nacionalistička organizacija pod krinkom vjerske organizacije koja je sigurnosna prijetnja po susjedne države. Hrvatskaka bi osnivanjem HPC-a pomogla i Crnoj Gori.

Avatar Noldor
Noldor
14:39 31.08.2022.

Destruktivna uloga u Crnoj Gori. Samo u Crnoj Gori ili?

Avatar Bluffer
Bluffer
14:48 31.08.2022.

Uvijek je sekta zvana SPC imala korisne mule poput sejde bajramovica koji su za interese sekte odradivali prljave poslove,najsvjeziji primjer u hrvatskoj je mula klasic 🤐

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije