Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto vulgarnosti

Delnički maturanti slavili uz akciju "Pjesmom, a ne brašnom"

maturanti
Goran Kovačić/Pixsell
18.05.2010.
u 15:44

Delnički su srednjoškolci svoj prelazak u svijet odraslih odradili nešto mirnije, a od srednje su se škole oprostili programom u Radničkom domu.

RIJEKA/DELNICE - Dok su riječki maturanti, nakon tjedana provedenih u strepnji oko državne mature, svoj dugoočekivani dan već tradicionalno proslavili cjelojutarnjim marširanjem po Korzu, prosipajući obilno prolaznike brašnom i gađajući ih jajima te vodenim pištoljima, delnički su srednjoškolci svoj prelazak u svijet odraslih odradili nešto mirnije, pokrenuvši akciju "Pjesmom, a ne brašnom".

Klasičnim poklonicima norijade tako žele pokazati da za zabavu nisu potrebni destruktivnost i vulgarnost, već da se i taj dan može provesti drukčije - uz pjesmu, recitaciju i komičarske točke. Od srednje su se škole oprostili programom u Radničkom domu u Delnicama.

Ključne riječi

Komentara 3

TH
than
23:29 18.05.2010.

To sa brasnom samo pokazuju da su i dalje teska djecurlija... Te novce koje su utukli u kupovinu toga sto ce pobacati su slobodno mogli dati ljudima kojima treba pomoc.

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
00:14 19.05.2010.

A na slici momak ima brašna po sebi? Možda je novinarček trebao drugu sliku odabrati... neku bez brašna , recimo?

AU
autoritet
11:54 19.05.2010.

bravo za delnice, oni još nisu potpali pod utjecaj malih seljačkih proslava kao u zagrebu i drugdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije