Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Lokalni izbori 2021.

Davor Ćavar SDP-ov je adut za župana Vukovarsko-srijemske: 'Odluke nećemo donositi po šumama'

Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić, koji je rekao kako je za boljitak Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije nužno što prije s vlasti ukloniti vladajući HDZ
26. ožujka 2021. u 15:51 1 komentara 882 prikaza
Foto: Branimir Bradarić

Kandidat SDP-a za župana Vukovarsko – srijemske županije je vinkovački odvjetnik Davor Ćavar dok je kandidat za njegovog zamjenika veterinar iz Županje Željko Džoić. Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je Ćavar rekao mu je cilj da od Vukovarsko – srijemske županije napravi servis za građane te da županijska uprava ne bude više mjesto za zapošljavanje podobnih kadrova.

Zagreb: Predsjednik SDP-a, Peđa Grbin, ugostio je umjetnicu Arijanu Lekić-Fridrih Klisovićeva karta Grbin: Ispričavam se svima koje je pogrešna karta Hrvatske povrijedila

- Cilj nam je onemogućiti situacije poput one da se javni novci posuđuju privatnim poduzetnicima i prijateljima, istakao je Ćavar rekavši kako se za kandidaturu odlučio nakon što se vijećnik u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije uvjerio na koji način funkcionira županijska uprava.

Džoić je rekao kako žele smijeniti HDZ s vlasti i to ne zato što je ona HDZ-ova nego zbog toga što je ona dovela do toga da je Vukovarsko – srijemska županija po nizu pokazatelja najlošija županija u Hrvatskoj i da spada među 15 najnerazvijenijih regija EU.

Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić, koji je i v.d. predsjednika SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, koji je rekao kako je za boljitak Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije nužno što prije s vlasti ukloniti vladajući HDZ.

- HDZ možemo skinuti s vlasti samo uz pametne i obrazovane kandidate koji odluke neće donositi na skrivenim mjestima po šumama. Samo oni mogu biti jamac demografskog i gospodarskog oporavka, istakao je Benić.

 

>> VIDEO SDP-ov Neven Bosilj: Varaždinu prijeti 30 mil. kn ovrhe, a Ivan Čehok je opterećen privatnim problemima

PRSATA CLAUDIA
Bujna Slavonka o kojoj pišu svjetski mediji: 'Žene se zgražaju kad me vide'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje
  • Talleyard:

    Uz potporu DrPenjaca, ostalih izdajnika i srba to će i biti