Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE MAKNUTI HDZ

Davor Ćavar SDP-ov je adut za župana Vukovarsko-srijemske: 'Odluke nećemo donositi po šumama'

Branimir Bradarić
26.03.2021.
u 15:51

Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić, koji je rekao kako je za boljitak Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije nužno što prije s vlasti ukloniti vladajući HDZ

Kandidat SDP-a za župana Vukovarsko – srijemske županije je vinkovački odvjetnik Davor Ćavar dok je kandidat za njegovog zamjenika veterinar iz Županje Željko Džoić. Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je Ćavar rekao mu je cilj da od Vukovarsko – srijemske županije napravi servis za građane te da županijska uprava ne bude više mjesto za zapošljavanje podobnih kadrova.

- Cilj nam je onemogućiti situacije poput one da se javni novci posuđuju privatnim poduzetnicima i prijateljima, istakao je Ćavar rekavši kako se za kandidaturu odlučio nakon što se vijećnik u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije uvjerio na koji način funkcionira županijska uprava.

Džoić je rekao kako žele smijeniti HDZ s vlasti i to ne zato što je ona HDZ-ova nego zbog toga što je ona dovela do toga da je Vukovarsko – srijemska županija po nizu pokazatelja najlošija županija u Hrvatskoj i da spada među 15 najnerazvijenijih regija EU.

Novinarima se obratio i predsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić, koji je i v.d. predsjednika SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, koji je rekao kako je za boljitak Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije nužno što prije s vlasti ukloniti vladajući HDZ.

- HDZ možemo skinuti s vlasti samo uz pametne i obrazovane kandidate koji odluke neće donositi na skrivenim mjestima po šumama. Samo oni mogu biti jamac demografskog i gospodarskog oporavka, istakao je Benić.

 

>> VIDEO SDP-ov Neven Bosilj: Varaždinu prijeti 30 mil. kn ovrhe, a Ivan Čehok je opterećen privatnim problemima

Komentara 1

TA
Talleyard
16:58 26.03.2021.

Uz potporu DrPenjaca, ostalih izdajnika i srba to će i biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije