Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:

'Ovo je vlada koja ne radi ništa. To su dečki sa zlatnom žlicom'

Davor Bernardić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
07.11.2017.
u 12:17

Ja sam za euro, ali ne u ovom trenutku, rekao je Bernardić

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić nazvao je u utorak Plenkovićevu vladu "vladom koja ne radi ništa" te "vladom u odlasku" no i dodao da ne može predvidjeti hoće li se taj odlazak dogoditi u ovaj petak, za tri mjeseca ili za godinu dana.

"Definitivno, ovo je vlada koja ne radi ništa. To su dečki sa zlatnom žlicom, oni će otići na svoju rezervnu poziciju u Bruxelles, ostavit će situaciju u Hrvatskoj u kaosu, a naš je zadatak predložiti mjere koje će mladima osigurati ostanak ovdje u Hrvatskoj", izjavio je Bernardić novinarima u Saboru.

Komentirao je i tužbu izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka.

"Ako je tužba način da razgovaramo oko Agrokora i pozovemo sve ključne svjedoke, ako je tužba način da Ramljak dođe na sud kad već ne želi pred povjerenstvo, ja se zaista tome veselim. Znate kako je u životu: svako se češe tamo gdje ga svrbi, a istina boli", poručio je.

Komentirao je i najave uvođenja eura rekavši kako Hrvatska nije u ovom trenutku spremna za euro.

"Ja sam za euro, ali ne u ovom trenutku. Mi nismo spremni ni fiskalno ni monetarno u ovom trenutku uvesti euro. Ja sam protiv uvođenja eura u ovom trenutku. Priču oko eura treba jako dobro pripremiti prije nego uđemo u bilo kakav aranžman. Dakle, Hrvatska se ne može tek tako odreći svoje suverenosti", rekao je šef SDP-a.

Premijera Plenkovića pak javno je upitao kako je moguće da svi znaju gdje se nalazi Ivica Todorić, a jedino to ne zna hrvatsko pravosuđe i policija.

Komentara 55

BI
Binga01
12:37 07.11.2017.

Ovome kao da je netko poklonio vrećicu lažnih "Fortune cookies" s 5 poruka. Svaki dan otvori jednu, a uvijek ista "mudrost".

U1
ursus_1212
13:13 07.11.2017.

Propuh. Ali i doseg sdp-a. Veliko ništa.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
12:53 07.11.2017.

Ajde Bero kada znaš gdje je Todirić, objavi adresu. Fakat si zalutao u politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije