Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.02.2017. u 13:39

Kako je moguće da četiri puta krši zabranu prilaska a da mu se ništa ne dogodi!?

Vrlo otvoreno, u ovom ću komentaru biti apsolutno na strani žena, na strani fizički slabijeg spola, na strani svih onih mladih djevojaka koje, nažalost, nitko na vrijeme ne upozori da jedan od najgorih poteza koje u životu mogu učiniti jest onaj kad stupe u vezu s (neprepoznatim) luđakom, a ne mladićem/muškarcem. Iz takvog patološkog odnosa rijetko se koja žena uspije izvući. Nažalost, mnoge skončaju od ruke svojih zlostavljača. Ili ostaju cjeloživotne žrtve tih iskompleksiranih slabića. Odnos između žene i muškarca sigurno je jedan od najkompleksnijih uopće, zato s užasom čitam internetske komentare anonimnih junaka koji se na svaki način trude ocrniti ubijenu Kristinu Krupljan, praktički prikazati da je sama kriva što je ubijena.

Kristinu je na pragu 19. godine ubio bivši dečko, notorni zlostavljač i osvjedočeni divljak David Komšić (19). Mogla je Kristina kao mlada djevojka raditi što god je htjela, biti u vezi s kim god je htjela, mogla se i, nažalost, zaljubiti u pogrešnog mladića, ali u uređenoj državi sustav ju je trebao zaštititi od dokazanog nasilnika. Kako je moguće da je David Komšić četiri puta kršio mjeru zabrane prilaska Kristini Krupljan, a da mu se zbog toga nije baš ništa dogodilo!? Kako je moguće da policija o tome obavještava DORH, ali da tužiteljstvo ne čini ništa? Kako je moguće da sud nije reagirao!? Kako je moguće da mladić od 19 godina ima dvije kaznene prijave, prva datira kada je imao 17 godina, upravo zbog zlostavljanja K. Krupljan, a da se sustav nije pobrinuo pod nadzor staviti i njega i njegove roditelje!? David Komšić je pred licem pravosudnog aparata izrastao u ubojicu, ali nitko nije učinio ništa da to spriječi.

Zašto nije moguće, čak i kad djevojka/žena povuče prijavu protiv zlostavljača (mnoge to čine iz straha) te nasilnike ipak na neki način držati pod kontrolom? I ne zanima me sad što točno kaže zakon, sve skupa bi nas trebalo zanimati da se zakon skroji prema potrebama stvarnog života. U suprotnom, bit će, nažalost, još mnogo Kristina...  

>> Je li sustav mogao spriječiti ubojstvo trudne 18-godišnjakinje?

>>Arhitekt s kojim je Kristina navodno bila trudna: Mjesecima je nisam vidio. Dijete nije moje

>> Davidu Komšiću određen jednomjesečni istražni zatvor

>> VIDEO Ministar Orepić o ubojstvu djevojke: Policija je odradila svoj posao u slučaju Kristine Krapljan

Komentara 20

VA
vadis
14:12 25.02.2017.

Zlocinac zasluzuje smrtnu kaznu ili dozivotni zatvor. Zasto je on bio na slobodi, a djevojku je maltretirao i tukao? Ministar Unutrasnjih poslova treba odgovoriti, zasto sudstvo i policija u Hrvatskoj ne obavljaju dobro svoj posao?

DU
Deleted user
14:47 25.02.2017.

pravosuđe i vlast (zakon) je i ovaj put zakazalo, pokazalo se neučinkovitom, nedoraslo materiji koju zastupa i po meni bi trebala kompletna vlada pasti ili odlučno reći ne zločincima, nezakonju odlučno krenuti u promjenu zakona i ustroju pravosuđa.na ovom slučaju bi trebalo napokon reći dosta! Ili uzeti stvari u svoje ruke i krenuti u anarhiju , revoluciju prema nasilju, mržnji i nedorasloj upravi ili neka odmah mjenjaju zakone i dovedu ovu državu i narod na pravi put moralnih i ljudskih načela inače slijede rigorozne kazne. ako su zakazali na mladoj Kristini očekujem da će sankcije biti rigorozne prema Davidu, monstrumu koji se i nakon užaznos zlodjela smješka i ismijava društvu i osakaćuje sjećanja na žrtvu.neka svi ubuduće znaju da nakon ovakvih postupaka slijedi rigorozna kazna na ovaj ili onaj način....

MA
maliMalecki
14:54 25.02.2017.

Taj je manijak van iz zatvora za točno 6 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije