Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča iz bjelovara

Dandijev novac oročiti pa kamate davati ugroženima

branko dundović dandi (1)
Damir Špehar/PIXSELL
08.02.2012.
u 20:30

Beskućnik Dundović je iza sebe ostavio više od 130.000 eura koje je naslijedio Grad, a liberali predlažu kako ga potrošiti

Potaknuti Večernjakovim tekstom o Branku Dundoviću Dandiju, neobičnom gradskom "bokcu" koji je nakon smrti Gradu Bjelovaru ostavio životnu ušteđevinu od oko 130.000 eura, gradski HSLS predlaže da se osnuje zaklada koja bi raspolagala tim novcem.

Predlažu da se oroči na godinu dana, a potom podigne samo kamata i podijeli najugroženijima. Postupak bi se oročavanja ponavljao, što bi ugroženima svake godine osiguralo po nekoliko tisuća eura.

Zaklada s imenom Branka Dundovića bila bi, drže HSLS-ovci, najbolji spomenik i simbol svim ljudima koje sudbina nije mazila. Liberali naglašavaju da naslijeđena sredstva nikako ne bi bilo moralno iskoristiti za krpanje proračunskih rupa.

Komentara 4

LC
lipi cane
22:19 08.02.2012.

a koji to haeselesovci? Zar je jopet Đurđa tu kada se radi o lovi? A ni ovaj novi Hrebak mi nije baš jasan........

Avatar dariodario551
dariodario551
07:36 09.02.2012.

Meniiiiiiiiiiiiii, dajte MENI TREBAAAA

SU
sunce25
08:50 10.02.2012.

Prijedlog je odličan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije