Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krstulović Opara:

'Danas sam donio odluku kojom se zamrzavaju i poništavaju sva zapošljavanja'

Split: Gradonačelnik Andro Krstulović Opara dao izjavu o slučaju trostrukokg ubojstva
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
21.04.2020.
u 21:47

Sasvim je jasno da ćemo morati posegnuti za zapošljavanjem šumara kojih nedostaje, ali o tome ćemo sačekati pravo vrijeme. Nema nikakvih zapošljavanja, idemo u racionalizaciju, kaže splitski gradonačelnik

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara kazao je kako je grad donio niz mjera kojima žele pomoći građanima i gospodarstvu.

– Tražili smo odgodu plaćanja računa Čistoće i Vodovoda, kao i što smo odgodili sve ovrhe, kako od strane Grada tako i od strane naših poduzeća – rekao je Opara u Dnevniku Nove TV.

Najavio je i štednju u gradskoj upravi.

– Ja sam danas donio odluku kojom se zamrzavaju i poništavaju sva zapošljavanja. Ona zapošljavanja koja su bila data suglasnost za neke tvrtke, za neke ustanove su bila potpisana prije proglašenja krize 19. ožujka – kaže splitski gradonačelnik i dodaje kako je sve što je potpisano prije krize stavljeno 'na led'.

– To će biti aktivirano kad prođe kriza. Sasvim je jasno da ćemo morati posegnuti za zapošljavanjem šumara kojih nedostaje, ali o tome ćemo sačekati pravo vrijeme. Nema nikakvih zapošljavanja, idemo u racionalizaciju. To će biti jedan od poteza koji će uslijediti nakon 30. lipnja – rekao je Opara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije