Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Danas kreću sniženja – popusti do čak 70%

Shutterstock
24.12.2020.
u 15:21

Danas su krenula zimska sniženja i trajat će sve do veljače. Popusti sežu do čak 70%, a po super cijenama dostupne su sve vrste proizvoda. Trgovine spuštaju cijene proizvoda pa je sada prava prilika za priuštiti si dugo očekivani komad odjeće, novi radni stol za sve češći rad od kuće ili igračku o kojoj klinci pričaju već mjesecima.

Bilo da se radi o namještaju, dodacima za dom, svima dragim “krpicama” za obnavljanje garderobe u Westgate Shopping Cityju možeš pronaći sniženja na baš sve, a mi donosimo naš izbor najboljih popusta u obiteljskom centru shoppinga i zabave.

Calliope – do 70%
Calliope je fast fashion modni brand s talijanskim ukusom. Njihov stil je moderan i jednostavan, a u ponudi su odjevni predmeti za žene, muškarce i djecu.

Idexe – do 70%
Idexe donosi talijansku modu za djecu do 14 godina. Idexe-ova odjeća je kvalitetna, ugodna i udobna, a cijene široko prihvatljive.

CCC – do 50%
CCC je poznati proizvođač obuće iz Poljske. Cjelokupna kolekcija se radi pod okriljem njihove ekipe kreatora i dizajnera, a glavni naglasak njihovih atraktivnih kolekcija je odličan odnos cijene i kvalitete.

Kopitarna – do 50%
Kopitarna je specijalizirana za kalupe i anatomsku obuću. Proizvodi se izrađuju od prirodnih materijala poput kože, drva i pluta.

Mobel Land – do 50%
Mobel Land je kraljevstvo kvalitetnog europskog namještaja i poznatih brandova kao što su Richmond, Rolf Benz, Himmola, Ewe.. Međutim, najznačajnije od svega – sve nude po prihvatljivim cijenama.

Europa92 – do 30%
Europa92 donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brandova. U ponudi su Levi's, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Scotch&Soda te hrvatski brend AD Twenty.

Babycenter – do 30%
Babycenter u Westgateu je najveća dječja trgovina u Hrvatskoj i u ponudi je sve što mališanima treba za zdrav razvoj i sretno djetinjstvo. Od danas je u Babycenteru posebna ponuda: 3 tekstilna predmeta po 30% nižoj cijeni, a 2 para obuće po 20% nižoj cijeni

Prima – do 60%
Prima je najveći hrvatski proizvođač namještaja. U svojoj ponudi imaju sve za dnevni boravak i spavaću sobu, ali i kuhinje po mjeri. Sniženje u Primi kreće 7. siječnja i dio asortimana će biti snižen do 60%, a Coco Maison rasvjeta 30%.

Shoppingiraj uz sniženja i odvezi se novim automobilom

Do kraja sljedećeg tjedna traje Velika božićna nagradna igra u kojoj Westgate Shopping City svojim kupcima poklanja automobil – SEAT Ibiza Reference! Osim automobila – dijeli se još 26 nagrada među kojima su i make-over doma kojeg osigurava trgovina Mobel Land, kuhinja po mjeri u trgovini Interijeri Zadro te shopping u trgovinama Varteks, Dogtas Exclusive, Idexe, Je*s, kik, Lodoli i Skiny.

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki račun s iznosom većim od 200 kuna, a više informacija je dostupno na: http://bit.ly/WGbozic
 

Komentara 1

BE
bezvrijedanyugodinar
13:12 27.12.2020.

Najprije poskupe za 30 - 40 %, a onda pojeftine za 40-50% i reklamiraju da su pojeftinili za 50%, a pojeftinili su samo za 10 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije