Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo se ne viđa često

Da se smrzneš: Snimila nevjerojatan prizor u spavaćoj sobi

borba pitona
Foto: Screenshot
1/3
13.09.2018.
u 16:41

Dva su pitona kroz strop propala u spavaću sobu i nastavila se boriti

Nevjerojatna scena snimljena je u jednoj spavaćoj sobi u australskom Brisbaneu, a snimila ju je hvatačica zmija Lana Field.

Ona je, naime, pozvana na intervenciju nakon što su dva pitona kroz strop upala u spavaću sobu i nastavila se boriti. Očito su to radili i prije nego što su nekoga iznenadili usred noći.

– Par je bio pomalo zločest, propali su kroz strop i napravili veliki nered – našalila se hvatačica zmija koja je snimila petominutni video.

Pitoni, dugi oko 1,70 metara, još su i maleni za to područje, dodala je Lana te objasnila zbog čega su se borili.

Kako to i biva u muškom svijetu, problem je bio u jednoj ženki. Pitoni se, objašnjava hvatačica zmija, bore kako bi pokazali tko je jači i vredniji pažnje ženke. Kaže da njihove borbe mogu trajati satima, a vjerojatno su i nastavili s time nakon što ih je odnijela u divljinu kilometar i pol dalje.

Ključne riječi

Komentara 7

TH
thu
22:01 13.09.2018.

Smrznem se kad vidim što Romi rade po Zagrebu...

VI
Vito
08:10 14.09.2018.

Jeste li "nešto primjetili"??? __ Niska kućica sa spuštenim stropom. __ Ovi sigurno nemaju pojma o bajki o tri prašćića pa grade kuće od "papira". __ Sumnjam da se hrane grahom, jer bi sita obitelj kvalitetnim prdecom raznijela cijelu kuću

VI
Vito
08:06 14.09.2018.

Pitoni se, objašnjava hvatačica zmija, bore kako bi pokazali tko je jači i vredniji pažnje ženke. Kaže da njihove borbe mogu trajati satima, a vjerojatno se i nastavila nakon što ih je odnijela u divljinu kilometar i pol dalje. ::: A što je sa ženkom??? __ Je li i nju maknula iz kuće??? __ Pitoni sigurno nisu došli u kuću da ih ženka ne vidi kako su nepristojni i nasilni, već su pitoni došli tragom mirisa ženke koja je bila u kući pa su se pred njom potukli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije