Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS

D. Kosor seljacima: Ne glasajte za HSS i Friščića, jer to je glas za HDZ

Darinko Kosor (1)
Damir Špehar/Pixsell
04.09.2011.
u 13:47

Pred oko 300 okupljenih HSLS-ovaca Darinko Kosor poručio vladajućoj koalicija da više građanima ne prodaju demagogiju

 

BJELOVAR – Krećemo u kampanju ne samo da bi ostvarili saborske mandate nego i da pokradenu Hrvatsku vratimo hrvatskom narodu i hrvatskim građanima - poručio Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, najavljujući iz Bjelovaru s izborne skupštine županijskog HSLS-a početak izborne kampanje za drugu izbornu jedinicu. Pred više od 300 okupljenih stranačkih kolega Kosor je poručio vladajućoj koaliciji HDZ-a i HSS-a da građanima više ne prodaju demagogiju spominjući ne odlaske u Beograd, jer tamo se ne odlazi
već 20 godina, no zato se zahvaljujući koaliciji odlazi u Budimpeštu po cijenu nafte i plina. -Ako imaju imalo poštenja i obraza neka to spriječe - kazao je dodajući da više ne spominju ni hrvatske generale jer su ih upravo ministri ove Vlade otpremili u Haag. Vladajuća koalicija, kaže, čini sve da zamagli gospodarsku situaciju i teško socijalno stanje,a HSLS želi to promijeniti i zato nudi konkretna rješenja poput programa u deset točaka koji bi trebao biti spas za malo i srednje poduzetništvo. Obraćajući se posebno seljacima bjelovarske i susjedne Koprivničko-križevačke županije pozvao ih je da više ne glasaju za HSS i Josipa Friščića jer time samo daju glas za HDZ i daljnje propadanje Hrvatske. U nastavku skupa delegati izborne skupštine za predsjednika županijskog HSLS-a izabrali su Alena Baščevana, aktualnog dožupana BBŽ-a koji je županijski HSLS vodio i dosad ali kao vršitelj dužnosti. U svom istupu Baščevan je među ostalim najavio i raskidanje koalicijskog ugovora s HDZ-om i HSS-om na lokalnoj razini te najavio da će HSLS dok je ovo rukovodstvo na njegovu čelu na izbore izlaziti isključivo samostalno. Izbornu skupštinu pozdravili su i Davor Žmegač, predsjednik Središnjeg vijeća stranke te Velimir Srića i Dario Hrebak, predsjednici zagrebačkog i bjelovarskog HSLS-a.

 

BJELOVAR – Krećemo u kampanju ne samo da bi ostvarili saborske mandate nego i da pokradenu Hrvatsku vratimo hrvatskom narodu i hrvatskim građanima - poručio Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, najavljujući iz Bjelovaru s izborne skupštine županijskog HSLS-a početak izborne kampanje za drugu izbornu jedinicu. Pred više od 300 okupljenih stranačkih kolega Kosor je poručio vladajućoj koaliciji HDZ-a i HSS-a da građanima više ne prodaju demagogiju spominjući ne odlaske u Beograd, jer tamo se ne odlaziveć 20 godina, no zato se zahvaljujući koaliciji odlazi u Budimpeštu po cijenu nafte i plina.

- Ako imaju imalo poštenja i obraza neka to spriječe - kazao je dodajući da više ne spominju ni hrvatske generale jer su ih upravo ministri ove Vlade otpremili u Haag.

Vladajuća koalicija, kaže, čini sve da zamagli gospodarsku situaciju i teško socijalno stanje, a HSLS želi to promijeniti i zato nudi konkretna rješenja poput programa u deset točaka koji bi trebao biti spas za malo i srednje poduzetništvo. Obraćajući se posebno seljacima bjelovarske i susjedne Koprivničko-križevačke županije pozvao ih je da više ne glasaju za HSS i Josipa Friščića jer time samo daju glas za HDZ i daljnje propadanje Hrvatske.

U nastavku skupa delegati izborne skupštine za predsjednika županijskog HSLS-a izabrali su Alena Baščevana, aktualnog dožupana BBŽ-a koji je županijski HSLS vodio i dosad ali kao vršitelj dužnosti. U svom istupu Baščevan je među ostalim najavio i raskidanje koalicijskog ugovora s HDZ-om i HSS-om na lokalnoj razini te najavio da će HSLS dok je ovo rukovodstvo na njegovu čelu na izbore izlaziti isključivo samostalno. Izbornu skupštinu pozdravili su i Davor Žmegač, predsjednik Središnjeg vijeća stranke te Velimir Srića i Dario Hrebak, predsjednici zagrebačkog i bjelovarskog HSLS-a.

Ključne riječi

Komentara 63

RB
RH+BIH=moćnadržava
21:48 04.09.2011.

E ja ću sada baš glasovati za HSS. Glas za HSLS je glas za SDP, kukuriku vladu . Pa kaj bum to imal???? Fuj

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
14:02 04.09.2011.

Na glasajte za SDP,jer na taj naćin glasate za Komuniste,a ćije smo redove davno, napustili i osnovali svoj HDZ Dakle za HDZ

Avatar tkozna
tkozna
16:09 04.09.2011.

Kako ovaj čovjek daleko vidi, dalje od A. Hebranga! Tko za njega glasa ne vidi rupu u koju sam upada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije